Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yakın bir akrabamın oğlu bu sene Öss'ye girecek.Kıbrısa gidebilir akrabaları orda.Kıbrısta okuyanlar yardımcı olabilirler mi biraz bilgi konusunda?En iyi üniversite sizce hangisi veya herkes tarafından en iyi görülen hangisi?Puanları ne durumda, eğitimleri nasıl , üniversitedei sosyal ortamlar nasıl?Biraz bilgi almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vallahi benim lefkeye burslu tutuodu puanım ama yazmadım.O kadar çok baskı olduki.Kime sorsam orda yaşanmaz vs diyodu.Arkadaşım odtünün kıbrıs kampüsünü bıraktı geldi illet etmiş.Çok pahalıymış. Puanları cok düşük coğu bölüme barajı geçirilerek girebilir.Eğitimi hakknda bilgm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Daü çok güzeldir mesela, ben severek okumuştum orda ama tabi kişiden kişiye değişir görüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi daü iyidir ama bu sene felaket bi zam yaptılar. 8800 ytl miydi dolar mıydı neydi ki verilmez direkt tc de okunur yani. diğer üniler de hayat çekilmez. baştan söyleyeyim. mağusa ya itü kampüs açıcak ama onun daha 3-4 senesi var. yani diyeceğim gelmesin kıbrısa. uzak dursun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet bu sene 2 kat yaptılar okul fiyatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 daüdeyim ben,daüden başka yerde okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oha! imzaya resim koyabilioz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Uzun zamandır forumlardan uzaktım.. Kıbrısta öğrencilik için 2 seçenek var.. 1. Lefke Avrupa Üniversitesi.. Neden? Eğitimi diğer kıbrıs ünverstelerinden çok çok daha iyi ama sosyal aktivite sıfıra yakın.. (Sorun edilmez Girne 1 saat) 2. Doğu Akdeniz Üniversitesi.. Neden? Eğitimi gerçekten inanılmaz kötü ama gerçekten süper gece hayatı ve eğlencesi var.. 2 seçeneğiniz var.. Ya eğitim yada eğlence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bjork ciddi misin? yani bilmiyorum hani atıp tutmak gibi olmasın bilmeden de lefke avrupa o kadar iyi mi (ben bu kadar yılda ilk methiyesini senden duyuyorum)? Daü ye de o kadar bok atmamak lazım misal birkaç mühendislikte ABET denkliği var ve de abet denkliği tr de bile 4-5 (sayı birkaç fazla olabilir) var. Diğer bölümler ciddi anlamda birçok dünya üniversitesi ile entegre. misal finans bölümü Quenns üniversitesinin çok geçerli bir sertifikasını veriyor (master öğrencileri için ve de bu sertifikayı verme yetkisi dünya da yalnız quenns cambridge ve de daü de var). bölüm bölüm konuşmak gerek aslında. misal daü 5-6 sene önce daü hukukta iyiydi ama şimdi çok kötü (en azından eskiye göre). hukuk okuyacaklar yakın doğu ya gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 daüde eğitim kötü mü ? ohş yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 odtü kötü mü ? hocaların nerdeyse yarısı ankara odtüden uçakla gelip gidiyor suny programı falan var kampüse de iyi para yatırıyorlar gibi duruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar