Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya sinirlerim alt üst oldu. internette siteleri gezerken (ie 6.0) yeni bir pencere açtığımda siteyi http://www.perfectnav.com/index.cfm?action=lookup&pc=pnkz&arg=DNS&Keywords=http://www.paticik.com/forum/inbox.php şeklinde bir linke çeviriyor. forum filan gezemez oldum. sebebini ya da çözümünü bilen var mı? Not: format atmaktan, ie baştan yüklemekten, ad-aware ile taramaktan, anti-virüs programı kullanmatan farklı bir çözüm lütfen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 gain software ile ilgili olabilir. onu da kaldıramadım zaten. manual girişiyorum şimdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bende de var o yaa sinir ediyor... bağlantı hızı biraz düşük olduğu and agirmek istediğim tüm adresler perfectnava yönleniyor.... regcleanr'la da baktım ama olayı çözemedim. (bu sırada xp kullanıyorum belki onunla ilgilidir diye belirteyim dedim)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kazaa 2.3.6 dan olabilir mi? ben bu sorunu dizüstü bilgisayarımda yaşıyorum. sorun bugün bir sürü yükleme yaparken ortaya çıktı. kazaadan şüpheleniyorum. evdeki kazaa 2.3.5 kullanıyor ve gayet çatır çatır çalışıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bende kazaa yüklü değilkende aynı problem vardı ama bilemiyoru ....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Spybot Detect&Destroy dur çözüm indirelim, kuralım, update edelim, immunize system diyelim ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Doğru yaa spybotu upgrade etmediydim ben :-p[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 gaine girişince sorun çözüldü bende. en azından öyle gözüküyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 zıpaay gürmüş spy bod s&d yükle update et sonna bi arat sonna sildir[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bendede aynısı oluo çook uyuz...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar