Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum ama muhteşem bir film. Steve Martin, Chevy Chase(Mr. Cola Turka) ve MArtin Short, sessiz filmlerde oynayan 3 aktördür ama işlerini kaybederler. Başları bir çeteyle belada olan bir kasabadan teklif alınca yola koyulurlar. Harika bir filmdi hatırladığım kadarıyla, özellikle Görünmez Adamı vurdukları sahnede çok güldüğümü hatırlıyorum. Akşam 10'da cnbc-e'de. İzleyin derim.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ßakalım nasıl ßi$ey..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 evet yaaa çok gülmüştüm hakkaten ben de. bekliom sabırsızlıkla[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 duymuştum ben de ama izlememiştim merak ettim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kesin izlemişsinizdir bence.. efsane filmdir, ingilizcesi güzelmiymiş bakalım akşam görcez..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 harbiden süüpperrr filmdir. hele dediğingörünmez adamı öldürdikleri sahne bir de şey vardı şarkı söyleyen çalı çok iyiydi yawww[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 wallahi izlerum izledikten sonra da patileri darlarım.. =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar