Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metucon 2004

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar metucon 2004 sitesi acılmıstır. ilgilenen arkadaslar
www.metucon.com adresinden siteyi ziyaret edrek daha detaylı bilgi edinebilirler.
Mesaj tarihi:
bilmeyenlere kısaca metucon odtü'nün sevgili bkft üyelerinin frp seven camiya buluşsun kaynaşsın oyun oynasın şeklinde yapdığı 3 gün süren masaüstü , live action role playing ve fantazi art workshop, maskeli balo ve bilimum zımbırtının yapıldığı şenliğimsi.

hani eğer katılacaksanız kayıt formlarından bir tane alıp, metucon.com'da oyunlardan birine kayıt oluyorsunuz. şenlik esnasında ( ki bu 23-24-25 nisan oluyor) da paşa paşa oyun oynuyorsunuz.

bu sene açılan oyunlar oldukça çeşitli o yüzden ben tavsiye ederim vaktiniz varsa iştirak etmenizi.

bu da adresi www.metucon.com[signature][hline]divine sarcasm
Mesaj tarihi:
Geleceğim...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
nerde nasıl yaş sınırı var mı 14 yaşında herifim gitsem gülerler mi[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
gulmezler. ben 14 yasimdayken metucon 99 a gidip work shop a katilmistim. hey gidi gunler..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
  • Yeni Oluştur...