Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Performans sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar
intel celeron 2.7 ghz işlemci
256 mb fx5500 ekran kartı
1 gb ram var
Bu bilgisayar ultima online'da bile takılıyor?Neden olabilir anlayamıyorum bir türlü?Dota oynayamadım gitti ya:D
Mesaj tarihi:
Bilgisayarı ilk açtığımda takılmıyor olsa mantıklıda
Yani bilgisayarı dinlendireyim sonra biraz rahat oynayayım gibi bir mantık işlemiyor bizimkine:D
Şöyle ki ekran kartını değiştirdik.Daha önce bir radeon 9250 vardı.Onu bi arkadaşa verdik.O arkadaş o ekran kartıyla benim oynayamadığım oyunları rahat rahat oynuyor.Ram'de olduğunuda sanmıyorum problemin çünkü 2. rami aldık ama hala hiçbir değişme yok pof
Mesaj tarihi:
Çıkardım fişleri filan ilk rami çıkardım.Ama bellow takmıştı zamanında bayag sağlam takmış diğerinide çıkarmam gerekti:D
Sonra 2.yi tekrar taktım ama bilgisayarı açarken dııııt dıııııt ses çıkarmaya başladı:D
Baktım ram tam oturmuyor yine çıkardım fişleri fln 20 kere denedim rami yerine oturtmayı.Biyandan tırsıyorum biyerleri kırcam fln diye
En son tam oldu dedm bu seferde açtığımda yandı kendisi:D
Ya ramin yuvası yandı yada ram gitti:D
asadasdasd ben en iyisi bellowu bekliyim o uraşsın sonra yine yardım dilenmeye gelirm mum:)

Edit:Ramin mi yoksa sadece ramin yuvasının mı yandıgını nereden anlayabilirim?Tabi anakart flnda yanmış olabilir dimi:D
Muhtemelen akşam ailem tarafından linç edilicem:D
Mesaj tarihi:
ben bellow geldim yaptım

öle şey sadece filmlerde olur :D

ram sorunuymuş olay şimdi bu anakart ddr2 ram destekler mi hiç bir fikrim yok. Netten baktım destekliyor gibi gösteriyor ama emin olamadım.

Intel Celeron D 330, 2666 mhz
Prescott-256

anakart var ddr2 ram destekler mi ?
Mesaj tarihi:
aga uo ayrı bi olay ya kaç zamanındaki dandirik bilgisayarlarda çıktı oyun şidmiki bilgisayarlarda bile hala kasıyo nasıl bi oyundur yani
  • Yeni Oluştur...