Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıldızlılara soru

Yeto

Öne çıkan mesajlar

iett nin acil bişi yapması lazım.341t yi salı gunu kaldırmıslar nedense benim bindiğim gun son gun olur.cevizli bagda son durak diye otobusten atıldım resmen.

beşiktas-dp servisinde bu sabah gordugum kuyruk,dillere destandı.insaat geldi hos geldi,ikinci ögretim dersleri fln şenlendi.ama iett duysun artık sesimizi
Sosyal ağlarda paylaş

iett duy lan sesimizi , daha hava aydınlanmadan evden cıkmak ıstemıyorum ama başka şansım yok gibi. tramway-metro'yu denedim dün baya rahat ettim ama onun için de vapuru beklemek zorunda kalıyorum. hava aydınlanmadan cıakrsam evden 1 saatte gıdebılıyorum davutpaşaya , öbur turlu 1 saat 40 dakıka ve ustune izdiham yaşıyorum.

yemek sırası konusuna da gelirsek , ebesinin ... kadar sıra oluyo tony's de , ben de zorunlu olarak metalurjinin onunde yeni açılan ultra tırt kantınden yemek zorunda kalıyorum =((
Sosyal ağlarda paylaş

oha ben ne sanslıymısım yahu.ne tonoz da ne yemekhane de cılgın sıraya denk gelmiyorum. bugun geldiğimi sandım o da 5 dk surdu ,cok hızlı ilerledi...metalurjinin onu tırt kantin yuzundden metalurjimizin kantinini kapadılar; bir isyanımda bu yonde,simdi havalar soguyunca ne cıkıcam ben fakultemden,manyak mıyım ben ısınmak için kahve almaya giderken donayım.ahmet ekerim duy sesimi!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...