cihant Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 anlatmaya calıstıgım buydu işte.500es in aşagı yukarı ne oldugunu bildigim icin 2gundur hiç yönelmedim bile ama tahmin edebiliorm az cok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 iett nin acil bişi yapması lazım.341t yi salı gunu kaldırmıslar nedense benim bindiğim gun son gun olur.cevizli bagda son durak diye otobusten atıldım resmen. beşiktas-dp servisinde bu sabah gordugum kuyruk,dillere destandı.insaat geldi hos geldi,ikinci ögretim dersleri fln şenlendi.ama iett duysun artık sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 davutpaşada aç kalıyoruz. ne biçim yemek sırası o. bu arada mehmet emin kılar ne süper hocaymış öyle, üst sınıflardan biri demişti üniversitede olduğunu hissettiren hocalardan diye, hakkaten öyleymiş. çok keyifli geçiyor mat dersleri. nuri alço tipi var bi de adamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 iett duy lan sesimizi , daha hava aydınlanmadan evden cıkmak ıstemıyorum ama başka şansım yok gibi. tramway-metro'yu denedim dün baya rahat ettim ama onun için de vapuru beklemek zorunda kalıyorum. hava aydınlanmadan cıakrsam evden 1 saatte gıdebılıyorum davutpaşaya , öbur turlu 1 saat 40 dakıka ve ustune izdiham yaşıyorum. yemek sırası konusuna da gelirsek , ebesinin ... kadar sıra oluyo tony's de , ben de zorunlu olarak metalurjinin onunde yeni açılan ultra tırt kantınden yemek zorunda kalıyorum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 oha ben ne sanslıymısım yahu.ne tonoz da ne yemekhane de cılgın sıraya denk gelmiyorum. bugun geldiğimi sandım o da 5 dk surdu ,cok hızlı ilerledi...metalurjinin onu tırt kantin yuzundden metalurjimizin kantinini kapadılar; bir isyanımda bu yonde,simdi havalar soguyunca ne cıkıcam ben fakultemden,manyak mıyım ben ısınmak için kahve almaya giderken donayım.ahmet ekerim duy sesimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 127'ye sefer eklemişler 2 tane. http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=127&BtnSaatler.x=48&BtnSaatler.y=0 perşembe günleri sabah kullanırım en azından, güzel oldu bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 127 kampusun içine giriyo mu peki? bi de kadıkoyde nerden kalkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar