sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kerem Gönlüm'ün performansıda gayet başarılı idi 2 kere üst üste top çalması falan :)
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dreagloth said: Ender in performansı bullet a armağan ediyorum :P Ender'i tek potada eritirim B)- Adam bu elemeler iyi oynuyor allahı var.Ama işte garanti adam değil kendileri,ha kim garanti diiceksiniz ama o kişi Ender olmasın lütfen =].
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 belcika'yı 2. kez yendik ve grup liderligini garantiledik. bu arada sahaya su sisesi attı bi taraftar. murat kosova da kendini tutamayıp beyin özürlü dedi. süper bi andı valla :D
Burax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 harbiden yav sipru kesildi ikinci yarıyı izleyemedim ntv radyodan dinledim bissürü şey söyledi sonra insan nasıl bu kadar beyin özürlü olabiliyor fln dedi sanırım yarıldım lo, cezaya gerek yok verselerdi adamı parçalardı heralde:F
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi kesinlikle kerem gonlume ne desek az .. nerde ihtiyaç varsa adam orda
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Fransa maçı noluyor öyle ya delirdim !
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 valla elemeleri iyi götürdük ama avrupa şampiyonasında çok daha güçlü takımlar çıkacak birşey yapamazsak(ki bence yapamıyacagız) hiç sürpriz olmasın.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 buradaki gibi oynarlarsa ilk üç gelir bence.Ama takımın kimyasını bozarlarsa iyi olmaz.
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fransayı, fransada yendik hem de hidosuz, bence bu takım olduğumuzu gösterio sahaya kim çıksa formanın hakkını veriyor
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çok iyi maçtı ama parker ı tutamıyoruz yani bunu açık bir şekilde gördük, ki ne parkerlar var turnuvada.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Reklam yapalım biraz =] http://castrodelfino.blogspot.com/2008/09/fiyasko.html
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ////Eva Longoria teselli eder artık. adam maçı unutmuştur şimdiye :p
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sevmediğim bir ülke Fransa , sevmediğim bir oyuncu Parker. Beter olsunlar demek istiyorum ama diyemiyorum. Zaten Avrupa basketbolunda birkaç lokomotif ülke var ve bunlardan Sırbistan eksildi gibi , Yunanistan yaşlanıyor , Hırvatistan ve Slovenya ritim bulamıyor.Rusya zaten proje takımıydı , anlık gazdı geldi bitti. İspanya'ya kafa tutacak bir Fransa vardı gözümde , şimdi Türkiye olur inşallah diyelim.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Uslu dursunlar seviim. Ama çok sivriler , gerek duymuyorum =]
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Madcat said: çok iyi maçtı ama parker ı tutamıyoruz yani bunu açık bir şekilde gördük, ki ne parkerlar var turnuvada. ne parker lar var? parker gibi bir oyuncu nba de yok, avrupa da hiç yok.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Aynen,Parker büyük oyuncu.Nba de oyun kurucu olarak muhakkak daha iyileri de vardır ama Avrupa'da oyun kurucuyu geçtim onun kalitesinde aklıma gelen bir tek Nowitzki var.Zaten Avrupa basketbolu bireysellikten ziyade savunma,takım oyunu,dış şut gibi etkenlere bağlı.Almanya ve Fransa nın öyle büyük başarılar yakalayacağı en azından bu kadrolarıyla sürpriz olurdu
Öne çıkan mesajlar