Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Türkiye - Ukrayna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2009 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde C Grubu'nda ilk maçında bugün İstanbul'da Ukrayna ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın rakibine üstünlüğü bulunuyor.

'12 Dev Adam', yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak maçla Ukrayna ile 9. kez karşı karşıya gelecek. Milliler, Ukrayna ile bugüne dek yaptığı 8 maçta 5 galibiyet, 3 yenilgi aldı.

Ukrayna ile yaptığı 8 maçta rakip potalara 625 sayı atan milliler, kendi potasında ise 583 sayı gördü.

kaynak: http://www.ntvspor.net/pages/27416.asp

zorlanmadan alırız gibime geliyor bakalım inş.
Mesaj tarihi:
Dışardaydım izleyemedim maçı ama rahat galibiyet olmuş , hoş yapacak daha iyi bir işim olduğu takdirde Hidayet Türkoğlu, Sinan Güler, Fatih Solak, Barış Hersek ve Engin Atsür'den oluşan bir 5 beni pek doyurmazdı.

Boxscore yorumu gibi olmasın ama Barış ve Fatih gibi 2 adama kaldıysa ilk 5 üzüldüm.
Mesaj tarihi:
yav şimdi olayı tam anlamadım ben ya ntvspor'un sitesinde de göremedim
olay nedir 1.ler direkt gidiyor sonra ilk 3 2. de direkt gidiyor gerisi tekrardan playoff fln yapıomuş da kaç grup var bizim grupta kimler var diğer maç ne oldu nereden öğrencem pls
Mesaj tarihi:
Burax said:
olay nedir 1.ler direkt gidiyor sonra ilk 3 2. de direkt gidiyor gerisi tekrardan playoff fln yapıomuş da kaç grup var bizim grupta kimler var diğer maç ne oldu nereden öğrencem pls

ilk mac 6 Eylül Belcika ile, sonraki 10 unda Fransa. Tam program söyle:

3 Eylül: TÜRKİYE-Ukrayna
6 Eylül: Belçika-TÜRKİYE
10 Eylül: TÜRKİYE-Fransa
13 Eylül: Ukrayna-TÜRKİYE
17 Eylül: TÜRKİYE-Belçika
20 Eylül: Fransa-TÜRKİYE
Mesaj tarihi:
Hido nun smacı çok hoşuma gitti böle :P onun haricinde milli takımdan beklentim az artık bu sene.. çok bişey görmüyorum çünkü takımda.. grup 1. si çıkar mıyız? fransa maçlarına bağlı..
Mesaj tarihi:
rahat kazandık ama daha rahat kazanmalıydık. ozellikle savunmada tatmin etmedi beni takım. gerci bu gruplardan her turlu cıkarız gibi ama 2. olursak eger gidememe gibi bir durumumuz da soz konusu olacak. o yuzden fransa macları dısında kayıp yasamamamız lazım kesinlikle.

bir de komik olaylar oldu macta. kerem gonlum pota altında garip bi atıs yaptı, top cemberin bi yanından diger yanına dogru gecti. hidayet bombos kaldıgı pozisyonda smac kacırdı. ilgincti, baya güldüm bunlara :)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Burax said:

ilk mac 6 Eylül Belcika ile, sonraki 10 unda Fransa. Tam program söyle:

3 Eylül: TÜRKİYE-Ukrayna
6 Eylül: Belçika-TÜRKİYE
10 Eylül: TÜRKİYE-Fransa
13 Eylül: Ukrayna-TÜRKİYE
17 Eylül: TÜRKİYE-Belçika
20 Eylül: Fransa-TÜRKİYE

teşekkürler
bugün belçikayı da yendik 71-63 gibi bişiydi
peki 1.ler direkt çıkıyor da 2.ler 3.ler ne oluyor + kaç grup var bunları da bilen var mı?
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Kaç grup var bilmiyorum. İkinciler içinde; en iyi ilk 3 ikinci gidiyor diğerleri aralarında oynuyor ya da en iyi ilk 3 ikinci arasında oynuyor şeklinde 2 tahminim var :)

4 grup var. 3 grup 4 takımlı, 1 grup 5 takımlı. 1.ler direkt gidiyor, en iyi 3 2.gidiyor.

Daha sonra geriye kalan takımlardan bazıları eleme vs. oynuyor ama onun hakkında pek bilgim yok.

Aslında bu kadar kasmaya da gerek yok. Kendi evimizde Fransa ve Belçika, deplasmanda Ukrayna'yı yenip, en son maçımız olan Fransa deplasmanına 5 galibiyetle rahat olarak gidelim.
Mesaj tarihi:
Ukrayna dürmüş Fransızların defterini.

İşimize gelir bu , en azından Fransa maçına kafamız rahat çıkarız , kazanırsak liderlik cepte kaybedersek de son maç liderlik için final havasında olur.Bizimkiler sever bu tarz rekabeti.
Mesaj tarihi:
maç çok güzeldi izlemeyenler mutlaka izlesin tekrarını
öyle fark çok zevksizdir fln die düşünmeyin başlarında çekişme çok iiydi
sonra çok kral savunma yaptık şimdi şu şu şu ii oynadı diye yazamıyorum çünkü harbiden takım olmuşuz herkes top çevirio doğru şutu bulduğunda atıo fln harbiden güzeldi çarşamba belçika maçını izlemeye gitcem büyük show olacak
Mesaj tarihi:
burax doğru demiş.. Ben son zamanlarda bu kadar istekli bir milli takım görmemiştim.Helal olsun gençlere.
Hele ender arslan'ın performansı gözlerimi yaşarttı. 3periyotta sayı yemiycektik de bıraktılar maçı bizimkiler :D
4.periyod gibi yedeklerin de oyuna girmesiyle fark biraz kapanır gibi oldu (kapanan fark da 20 lerde filan yani). En iyi 5 devam etsek 40 ı bulurdu o fark o derece eminim.
Saygılar..
  • Yeni Oluştur...