Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok merak ediorum lan bu topicler işe yario mu hemen adam bulabilio muusnuz dotaya adam?
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ahahaha bikere attım 4 kaldı adamda. buda böyle bi anımdır
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi kere attım 4 tane aldım. Bu da anı
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben de bi kere attım fail diye güldüler refresher bastım bi daha attım
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben çok atmışım ya şimdi fark ettim
liero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 earth 5 kisiye girmisti ulti fissure falan boşaldı bende ulti attıp 5 kisiyi almiştim :D
khala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi kere biri kıllığına zeusla sadece calmaya oynuyodu kavga cıkmıstı
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi kerede kafede yanyana oynuyoduk weplada.Adamın birini zeus-leshrac olarak sıkıstırdık,skiller le 400 hp si falan kaldı Ama ikimizde kill için ilk hareketi karşıdan bekliyoz.Diyalog şöyle. -Olm stun atsana -Ya tamam sen önce bi chain at -off ne açsın ya derken adam ı baya kovalayıp traxes in silence ına adamı kacırdık.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi de isim vermiyim karşı takımdan biri: ZEUS ULTI pyro: ee bişey olmadı
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 0ne said: Bi kerede kafede yanyana oynuyoduk weplada.Adamın birini zeus-leshrac olarak sıkıstırdık,skiller le 400 hp si falan kaldı Ama ikimizde kill için ilk hareketi karşıdan bekliyoz.Diyalog şöyle. -Olm stun atsana -Ya tamam sen önce bi chain at -off ne açsın ya derken adam ı baya kovalayıp traxes in silence ına adamı kacırdık. Baya ilginçmiş. Kafelerde biri ZEUS ULTTİHEAÖEEEEEEEE diye bağırınca diğer oyundaki zeuslar da ulti basıyo, sonra millet frenzy mode.
Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 GELİN DOTA BU MESAJ Google Chrome İLE YAZILMIŞTIR
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ekmek said: Bi de isim vermiyim karşı takımdan biri: ZEUS ULTI pyro: ee bişey olmadı tek değilmişim
Öne çıkan mesajlar