Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSK 3 Eylül Basın Açıklaması

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 03 Eylül 2008
NO : BA - 40 / 08

1. 03 Eylül 2008 günü, saat 11:30 'da Kocaeli ili Garnizon Komutanı Korgeneral Galip MENDİ, Kandıra Cezaevinde tutuklu olarak bulunan (E) Orgeneral Şener ERUYGUR ile (E) Orgeneral Hurşit TOLON'u ziyaret etmiştir.

2. Türk Silahlı Kuvvetlerine uzun süre hizmet veren iki emekli komutana yapılan bu ziyaret, Türk Silahlı Kuvvetleri adına gerçekleştirilmiştir.

3. Bilindiği üzere, dün olduğu gibi bugün de Türk Silahlı Kuvvetlerinin yargıya olan saygısı ve güveni tamdır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

İlker Başbuğ açık ve net şekilde pasif tutum takınmayacağını ifade etti. Sözlerle hareket etmek yerine eylemle bunu ortaya koydu.

Padişah edasıyla devlet yönetmek 1923 öncesinde kaldı; delil olmaksızın saçma ve uydurma gerekçelerle bu ülkenin en güvenli kurumunu yıpratmaya yönelik çalışmaları sürdürmek benim dönemimle sona erdi demek istedi. İyide yaptı..

said:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Başkanı Haris Silajdziç ve beraberindeki konsey üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından otelden ayrılırken gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Gazetecilerin Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi'nin Kandıra Cezaevin'de tutuklu olarak bulunan emekli orgeneraller Hurşit Tolon ve Şener Eruygur'a yaptığı ziyaret konusunda sorduğu soruya Başbakan, "TSK insani bir ziyaret yapmıştır. Bunun için de daha farklı şeyler aramanın yanlış olduğu kanaatindeyim. Öbür tarafta zaten işin yargı süreci devam etmektedir. Bununla ilgili de herhangi bir açıklamada bulunmak doğru değil" yanıtını verdi.

Tabi birde bu açıdan bakabiliriz... :)
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
esas soru neden buyukanıt zamanında ziyaret edilmedi olmalı burda.

Yaşar paşa "hürgeneral" oldu artık.

Erler söylerdi bunu terhis olunca, çekilen sıkıntılardan kurtulduğunu belirtmek için.
İlk defa üst düzey bi subaydan duydum, adama iyi çektirmişler demek ki.

Hele de erdoğan'la dolmabahçe'de buluştuktan sonraki bi yıl adam süt dökmüş kedi gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç bir şey yapmışlar ben anlamadım. etkilemeye çalışmak gibi de değil gibi de çok garip.

yapmasaydı daha iyiydi sanki.

veli küçük'ü ziyaret etmemişler.

forgiver said:
demek ki tanıyorlar, iyi komutanlar

o lafın devamında "suç işlediyse cezası neyse çeksin" diyor adam. kırpıp kırpıp kullanıyorsunuz deli ediyorsunuz. bir senin gibi ümmetçiler bi de kürtçüler sinir oluyorum lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...