Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kızıl aklını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben şeyi anlamadım traş oldum diye niye gitmiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yuh olaya bak gaymisin arkadaşım aheuafsaf fake alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Flameoffear said: 180 boyunda sarışın kızı sakalım yok diyemi ektin. eeee diyecek bişi bulamadım bundan sonra. belki 1.80 sarışın ama tek bacağı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 e tamam işte onun da sakalı yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Silmarwen said: Belki esmerler daha çekicidir? Kesinlikle.Yada renkli gözlü kızlar,gerçi 2 si bi arada olunca daha güzel olur da.Neyse,bilemiyorum yaniii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Takıntı varmış. Ondandı dimi? O değil de cidden şimdi o 1,80 boyundaki über fizikli sarışın hatun seni çağırdı gel buluşalım/konuşalım diye, duş almaya bile üşenen sen de geçenlerde gittiğin berberin bok yemesi üzerine çenendeki 3-5 kıl için gitmiyorsun öyle mi? Bu konuda yardımcı olmak zor o zaman. Yani sana önerilerde bulunulsa bile senin cevabın sabit bir "abi sakal" olcak gibi bir his var içimde. Ha zaten muhtemelen takım elbise giyip gitmiceksin kızın yanına. Gerçi nasıl giyinirsin, tarzın nedir bilmem ama bana soracak olursan başka bir arkadaşınla buluşmaya nasıl gidiyorsan öyle git derim. Hiiiiç öyle kılık kıyafetmiş, saç sakalmış takma kafana. Hala daha "abi sakal" diyorsan da Allah başka dert vermesin ne diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Fake ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sakalın yerine yenisi daha gür çıkar ama bacağın yenisi çıkmaz fede... Kötü espri. Orucluyum ondandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Theridone said: kızıl aklını alır. Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Theridone said: Sakalın yerine yenisi daha gür çıkar ama bacağın yenisi çıkmaz fede... Kötü espri. Orucluyum ondandır :D aAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oruçluların her şeyi oruca bağlamalarının da hastasıyım arkadaş... Espri kötü ama idare edin oruçluyum nedir abi, ya tutma ya yapma :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sabah 8 den akşama 7ye kadar bilgisayar başındayım genelde. Yemek, çay ıvır zıvır arası olmadığı için kafam çok yoruluyo. Yoksa orucluyum diye herşeyi ona bağlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tamam arkadaslar konu kapandı aradım konustum ve cumaya bulusma ayarladım yardımcı olanlara tesekkur ederım dalga gecenlerde allahından bulsunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bulduk hepimiz. Zeus ulti attı hepimizin 50 hpsi vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Theridone said: Bulduk hepimiz. Zeus ulti attı hepimizin 50 hpsi vardi.. *Yarılır* Edit:İtiraf ediyorum zeus bendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ama cok sevınclıyım su anda cunku kızın bı arkı benımde ark, eskı cıktıgıyla kesınnıkle ve kesınnıkle barısmak ıstemıomu son kez cocugun agzına edıp bırakıcakmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 cumaya kdr sakallarımda bıraz olsun toparlanırr dımı arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çocuğun ağzına o kadar ettiği yetmemiş mi? ne şirret kızmış o aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi adam hala sakal diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ole deme kardes hoslanıorm kızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 toparlanmaz o sakal mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 olm hala kesmedin mi şu sakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sadece iltaap olcak bütün yanakların çıkmicak sakal hem tüysüz hem sivilceli gidiceksin zuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar