Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sensizlikte ögrendim ben karanlık geceleri.. Yanlızlıktan üşümeyi,karanlık geceleri dost edinmeyi.. Kimseler görmesin diye gözyaşlarımı karanlıklarda kaybolmayı, Her ortaya cıkışımla görülmesin gözyaşlarım diye karanlığa sarılmayı omzunda ağlamayı... Farkediyorumda,Sessizim artık ben sensizlikte, Düşüncelerimleyim sadece, Sen ve seni düşünüyorum sadece, Ve birde sensizlikteki beni hallice. Anlıyorum artık ben yavaş yavaş, Mahkum edilişimi sensizliğe, Yitiriyorum tüm umutlarımı, Kapanıyor gözlerimi artık.. Dahada bir acıyor artık canım,kabullenince sensizzliği, Hissetmeye başlıyorum vucudumu saran soğugu, Titremeye başlıyor benliğim, Kaldırmıyor artık bu benlik içindeki seni,atamıyorda en sevdiği şeyi, Son bir umutla yaşatmak için seni,siliyorum benliğimi, Hissediyorum artık yorgunluğumu,benliğimin yok oluşunu, Bırakıyorum kendimi,kapatıyorum gözlerimi, Yok artık ben, Gitti artık ben, Bundan sonra sadece sen... H.Emre KOÇ (03.Eylül.2008) edit: Nasil oldu bilmiorum ofisteyken öyle tutamadım kendimi dışa vurmak istedim gibi bir durum sonucunda yazdım,gayet garip olmuş düşüncesindeyim :P Her yoruma açığım yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sensizlikte ögrendim ben karanlık geceleri.. Yanlızlıktan üşümeyi,karanlık geceleri dost edinmeyi.. Kimseler görmesin diye gözyaşlarımı karanlıklarda kaybolmayı, karanlık muhabbeti sakız gibi uzamış Kimseler görmesin diye gözyaşlarımı karanlıklarda kaybolmayı, Her ortaya cıkışımla görülmesin gözyaşlarım diye karanlığa sarılmayı omzunda ağlamayı. iki kere gözyaşı saklanma muhabbeti olmamış Farkediyorumda,Sessizim artık ben sensizlikte, da ayrı yazılır, sensizlikte sensiz olma durumu da olmamış bence diyorum Ve birde sensizlikteki beni hallice. 3 satır sonra ikinci sensizlik bence gene olmamış, de gene ayrı yazılır Mahkum edilişimi sensizliğe, Yitiriyorum tüm umutlarımı, Kapanıyor gözlerimi artık.. gene sensizlik. son dize deki uyumsuzluğu farketmişsindir zaten. Dahada bir acıyor artık canım,kabullenince sensizzliği, önceki kıtada da artık geçiyordu, ikisinden biri gitsin. kabullenince yerine kabullendikçe olabilirdi. Hissetmeye başlıyorum vucudumu saran soğugu, vücudumu saran soğuk bölümü olmasa da olurmuş aslında. ya da alttaki dizeyle birleştirip benliğimi saran soğuk türü bir şey daha şık olurmuş. Titremeye başlıyor benliğim, Kaldırmıyor artık bu benlik içindeki seni,atamıyorda en sevdiği şeyi, iki kere benlik arka arkaya. ayrıca, benlik hem sensiz, hem de benliğin içinde sen? Son bir umutla yaşatmak için seni,siliyorum benliğimi, gene benlik. ayrıca benliğin içinde "sen" vardı, benliğini siliyorsun seni yaşatmak için? Hissediyorum artık yorgunluğumu,benliğimin yok oluşunu, bir kaç dize evvel de soğuk hissediyordun şimdi yorgunluk hissediyorsun. başka kelime, farklı anlatım olmalıydı. bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eh normaldir olabilir ztn öyle cok yazabilitem yok =) genede yorum için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar