KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şimdi hard disk'im 3'e bölünmüştü. Vistaya format atarken c: yı biçimlendirdim diğer ikisini sildim ve birleştirdim. yani 50x2 yerine 100 yaptım. Şimdi format bitti pc açıldı ama sadece c: yi görebiliyorum. Vistada şimdi ben o diğer kalan hdd alanlarımı nasıl eklerim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aynı sorun bendede vardı vistada parselleme diye bişi varmış öle yapılıyomuş ama ben bulamadım yeni HDD aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 birleştirdiğin için orası formatlanmadı. sadece vista kurulan yere format atıldı. xp de bilgisayarıma sağ tıklayınca yönet denen yerden yapılıyordu bunlar. vistada nerde bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet xp 'de aynan dediğim gibi ama vista'da nereye saklamışlar bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 netten norton partition magic programını bul, indir, kur o göstertir hdd lerini en azından xp de göstertiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o proğram maalesef sadece Windows XP/2000 üzerinde çalışmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tamamdır vista'da aynı şekilde yapılıyormuş YÖNET kısmından teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ilgili link http://windowshelp.microsoft.com/Windows/tr-TR/Help/d9a4d35e-efdf-406c-a049-0860180129a71055.mspx sonradan benzer sorun yasayanlara referans olsun diye basligi guncelliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar