Jericho Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bilgisayarı açtıgımda C:Program files / Commonfiles / Gmt/ gmt.exe hata veriyo dosya bozuk veya hatalı tekrar yükleyin diyor Ben bunu nerden yüklerim Svchost ise windowsun içinde bulunuyo bu da zırt pırt hata veriyor icq u açıyorum icq açılamıyo C++ bilmemne bilmemne diyo açılmıyor. tekrar yüklyeyim diyorum yükleme yapılamıyor? ne yapmalıyım? (Windows 98) [Bu mesaj Jericho tarafından 05 Nisan 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 YA of şimdi bide icq sorn çıkarttı ölücem ya sıkntıdan bacaklarımı koparasım geldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 format at baska isletim sistemi kur :)[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 en iyisi format at gerçekten.belki de bir program kaldırırken o da siliniverdi.bilgisayar bu herşey olabilir.[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 gmt.exe o iğrenç adını unuttuum kurbaanın bir spyware i, svchost ise yanılıyor olabilirim ama NT tabanlı windowslarda olması gereken bir şey, öle değilse bile windows a ait bir şey. işin özü format atınız ve 2004 yılında 98 kurmayınız tekrar, directx sorunu diye bir şey kalmadı artık.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Gator mu o iğrenç program. Gmt.exe Gator imiş unninstall a tıklıyorum program ekle kaldırdan kaldır diyo program ekle kaldırda öyle bişey yok icq için olan problem de multi icqdan kaynaklanıyormuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 jericho galiba barış sensin ben serkan abi win 98 deki svc virii onu çabuk silmeni öneririm gmtde spy olması lasım icqyu bilion ordan sor XPCİLER SİZ SAKIN SVCHOSTU SİLMWİN[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serkan evet ben barış abin :p şey Svchost windowsun bir dosyası sebebi niye sileyim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya abi bnde 98 de wardı oole bi dosya spy olarak buldu onu xp yukedim xpdekinide spy sandım bi sildim xpnin içine ettim :)[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 haha boşver silmiyim zaten bi zararı yoktur herhalde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Wİndows 98'de svchost olmaz. Zaten ismi svchost bile olmayabilir. Svv yada scchost olabilir iyi bak. O dosya trojandır büyük ihtimalle çünkü sadece windows 2000 ve sonraki versionlarda kullanılır. Win98'de işi yok o dosyanın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bende onu diom adamlar o adda bi spy yapmışlar 98 se sil o dosyayı[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 eminmisiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ewt[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bir sistem dosyası vardı. Notepadle açıp oradan gmt.exe yi silince sorun gidiyordu. Malesef dosyanın adını unuttum. Adaware çekip en son updatei ile spyları temizlemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar