ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Warcraft 3 ve tft'yi zilyon kere yükledim. Format atarak bile denedim. Yükledikten sonra wepla'nın connectorunu kullanarak update ettim wepla da oynayabilmek için. Ancak, + loading ekranında oyun kitleniyor + oyun başladıktan sonra 5 dakika içinde war3.exe fatal erroru yiyorum. Ya da + müzik vs. kesilmeksizin devam ederken ekran kitleniyor.. Ne yapabilirim bu konuda.. Artık dota oynamak istiyorum ama hala olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sesi disable etmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hakkaten ya, öyle saçma bir durum oluyordu bazı makinalardaa ses yüzünden.neden öyle oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sound ve music olarak degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu arada sesi kapatmama rağmen hala düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ramleri degıstır ozamn ben 1 sene boyunca sureklı fatal yedım degıstırdım sorun cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar