ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Warcraft 3 ve tft'yi zilyon kere yükledim. Format atarak bile denedim. Yükledikten sonra wepla'nın connectorunu kullanarak update ettim wepla da oynayabilmek için. Ancak, + loading ekranında oyun kitleniyor + oyun başladıktan sonra 5 dakika içinde war3.exe fatal erroru yiyorum. Ya da + müzik vs. kesilmeksizin devam ederken ekran kitleniyor.. Ne yapabilirim bu konuda.. Artık dota oynamak istiyorum ama hala olmadı..
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hakkaten ya, öyle saçma bir durum oluyordu bazı makinalardaa ses yüzünden.neden öyle oluyordu :)
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sound ve music olarak degil mi ?
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu arada sesi kapatmama rağmen hala düzelmedi.
delihan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ramleri degıstır ozamn ben 1 sene boyunca sureklı fatal yedım degıstırdım sorun cozuldu
Öne çıkan mesajlar