Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imesh hedesi herbişisi.. sorunlar..

elma

Öne çıkan mesajlar

beyler imesh kurulu bende. 128k kablo var. amacım divx indirmek arşiv şeettirmek.. divx xvid avi , osu busu herbişi kurulu. radlight tan tut bs player, nimo codeclerine kadar. herbişi mevcut.. şimdi sorunlara geceyim.

. imesh de film arıyom.. mesela enemy at the gates yazıorum... sonra video u seciom... arıyo arıyo.. sonra bula bula bir iki tane 1-2 yıldızlı film buluyo.... rahat bi 30 tane film aradım. hepsinde aynı sonuc.. bulamıyo adam gibi bi 5 yıldızlı yada 4 yıldızlı .. en fazla 1-2 buluyo...

bi keresinde 3 yıldızlı bi tane geldi.. indiriyom.. normal hızda indiriyo flm.. 250 mb oldu.. üstüne gelip preview dedim.. sinema bölümüne gecti otomatikman fakat filmi açmadı. bende avipreview programını indirip denedim.. tmm oldu bu sefer fakat filmde sanki biraz bozuk gibi .. filmin girişinde bi yeşil bölüm var.. sonra tüm film o yeşil gibi oluyo.. sanki laptopların lcd ekranlarına yandan bakıyomuş gibin...

yardımlarınızı bekliyorum..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

i mesh kadar zırttırık(yeni sıfat ben buldum :) ) bi program gormedm hem onaca spy sokuo hem bişii adam gbi bulmuo hemde çok yawaşlatıo bigi bence kazaa ite yükle spy yok herşey war mütiş bişii[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com
Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!!
Kitapyurdu
İlişkiler.Net
Mynet Arkadaşlık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...