Eralph Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Birkaç sorum olacak, warhammer'a başlamak istiyorum hazır cb de bitiyormuş.Öncelikle kredi kartı kullanamayacağım için türkiyeye prepaid kartlar gelecek mi?Daha sonra mesela open beta clienti indirdim acc açınca atıyorum 10 gün deneyebilecekmiyim?Aral bilgisayara gelecek olan(az aşağıdaki konuda okudum :P) kutuda open beta clienti mi var ve ayrıca full release için ekstra birşey almak gerekmeyecektir heralde? patchleri çekeriz sorun diil :D Şuanda da registrationlar kapanmış bi süreliğine nedense geçici birşeydir gerçi o. asıl sorunumsa, oyunun downloaderını indirdim ama yer yok diyor start downloada basınca niyeyse,halbuki 340 gb gibi bolca bi yeri var daha önce karşılaşan oldu mu? 2 kere indirip çalıştırdım gene aynı nedense.Bi de restart atıp denicem ama çok tembelim. edit: başlık komedi olmuş ama değiştirmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Aral'ın insiyatifine baglıdır prepaid kartların gelmesi tahminimce.Mesela age of conan'ın pre paid kartlarının geldigini fln duymadıdm. Eger Aral'ın Collector edition icin satışa cıkardıgı Pre-order paketini alırsan open betada oynarsın.20 ytl fiyatı.Ama hala satısda var mı ya da kaldı mı stoklarda bi fikrim yok.Bu paketin içinden cd fln cıkmıor.Sadece 3 tane key cıkıor.Biri open beta biri head start biri de in game itermler için.Bu paketi almanın avantajı ise bu key ler dısında oyunun cıktıgı gun collector editionu 20 ytl indirimle yani 140 ytl ye alabilmen. Downloader icin de bence de bi bastan baslatmayı dene.Downloader download yapacagı yeri snn downloaderi cektigin yer olarak belirlio.yani c ye attıysan downloaderi,c:/waropenbeta gibi bi klasorun icine atmaya baslıo dosyalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar