di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 *nix based sistemler icin konsol tabanli multi-thread download yazilimi. Gayet basarili buldum. Pek guzel indiriyor canim benim. http://aria2.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 suna kimse +rep vermedi ya. kiniyorum alayinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kınama plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hadi bak dayanamadım yine +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi bu *nix based sistemler için(çaldım direk yukarıdan) program geliştiren arkadaşların sf leri neden bu kadar kötü oluyor hep.. programlar güzel sayfalar sanki kardeşim yapmış gibi, gerçi o da büyüdü artık bi şekilde daha güzelini yapacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar