di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Olay bilisimle ilgiydi. Bugun durumunu ogrendim adliyeye gidip, kovusturma hala suruyor dediler. Hani normal suclarla ugrasiyorlar epeyce zor vakit aliyorda ben bu adamlara saat ve ip adresi verdim direk. Niye bu kadar surduki acep. Hatta 11 sayfa da ek vardi dilekcemde. Savci bile dalga geciyordu "bulmussun sen hepsini bize yapcak birsey kalmamis" diye. Hayir o degil olayla ilgili sinirim geciyor. Bulacaklar cocugu benim birsey yapasim gelmeyecek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yani? edit: uzun sürmesiymiş sory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bu kadar uzun surmesine sasirdim iste onu yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Madcat said: yani? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Senin dilekçeyi Ergenekon iddianamesine eklediler bence, ondan uzadı iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 paylaşmak güzel bişey şimdi sana prozak yazıyorum sabah bi ölçek akşam bi ölcek sorunsa rahat olucaksın şaşırmıcaksın, rahatlıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gnr - welcome to the jungle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar