karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 selam arkadaşlar, lineage2 banneri gerekiyor (yukarda dönenler gibi) uyması gereken standartlar 1. en sag tarafında pati logosu olacak ( =o= işareti, ortada o harfi iki yaninda eşittir işaretleri) 2. bannerin bir tarafından www.paticik.com yazacak. 3. bannerin boyutları 468x60 pixel boyutunda olacak (şuanda rotate eden bannerlar ile aynı boyutta) lineage2 mmo türüne bir oyun, o yüzden resim sorunu çekmeyeceksiniz web sitesinina dresini veriyorum, buradki uzun kulaklı elf kızı (yüzü görülebilecek bir şekilde) bannerlarda bir yerlere koyabilirseniz mesela güzel olabilir. Gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış. websitesi: www.lineage2.com buraya gönderilen (veya email ilede gönderbilirsiniz) bannerlardan 1 veya 2 tanesini sürekli olarak sitede rotate edeceğiz. (isterseniz bannerin üzerine ufak harflerle üyeisminizi yazabilirsiniz)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } [Bu mesaj karakedi tarafından 29 Mart 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 şöle birşey yaptım bakın işte http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=55543 edit: img şeklinde koyamıyormuşuz [signature][hline];;suicidal icq [Bu mesaj metboy tarafından 29 Mart 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 http://hosting.pimpsare.us/uploads/line.jpg[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 kedinin biyiklari yanlis yonde deep-night.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 olsun ben sürrealistim :p[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 güzel olmuş mu onu söyleyin siz :)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 güzel olmuş ta bıyıkları doğru yöne çekersen daha güzel olur ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 süper Deep ellerine sağlık ama ben anlamadım ne kedisi? Hatun var resimde... ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS ekleme: Haa..Pati amblemi :P hüüü...[çizildimi karizma?] mmm yok yok bölede güzel eheh ben zaten elf hatuna bakmaktan başka bir yere bakamadım [Bu mesaj Halfmumi tarafından 30 Mart 2004 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=55815[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Metboy en sonki banner muthis otesi olmus lam :D Iyi yapmissin Night senin kide guzel valla.. :D[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 http://hosting.pimpsare.us/uploads/aaopj.jpg [signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 30 Mart 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hem metboy un hemde deep-night in 2.leri guzel. deep-night `surrealist` biyiklardan vazgecerse, metboyda paticik yazisini azicik belirgin yaparsa daha iyi olur sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 2.nin değiştirilmişi http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=55851[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 simdi cok guzel oldu iste.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 kedinin burnu laz burnu olmuş ama bu sefer de. =0= yerine =o= deneyin derim[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben =o= yapıom öle oluo =)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bi tane daha yaptım beğenirsiniz umarım =) http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=56205[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yapıyoruz yapıyoruz ama ne zaman konulacak bakalım =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 aheh evt ikimiz gaza geldik deep =D[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 abi o ortadaki çizgilere be yaziya bi blur çektin mi olay tamam bak Lineage yazisinin siyahiyla karsilastir... olmamış göze batiyogüzel olmuş bu arada=)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 31 Mart 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya hepsini "overlay" yaptım bende blurla olmuo =p http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=56207[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 3.nun 2. hali daha guzel digerlerinden.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 teşkür ederim =p[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hatırlatma: yarın son gün arkidişler, yarına dek bannerlarınızın en son halini veya yeni bannerlarınızı gönderebilirsiniz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Flashda yapsam olurmu ?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar