Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lineage2 banneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar,
lineage2 banneri gerekiyor (yukarda dönenler gibi)

uyması gereken standartlar
1. en sag tarafında pati logosu olacak ( =o= işareti, ortada o harfi iki yaninda eşittir işaretleri)
2. bannerin bir tarafından www.paticik.com yazacak.
3. bannerin boyutları 468x60 pixel boyutunda olacak (şuanda rotate eden bannerlar ile aynı boyutta)

lineage2 mmo türüne bir oyun, o yüzden resim sorunu çekmeyeceksiniz web sitesinina dresini veriyorum, buradki uzun kulaklı elf kızı (yüzü görülebilecek bir şekilde) bannerlarda bir yerlere koyabilirseniz mesela güzel olabilir. Gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış.

websitesi: www.lineage2.com

buraya gönderilen (veya email ilede gönderbilirsiniz) bannerlardan 1 veya 2 tanesini sürekli olarak sitede rotate edeceğiz. (isterseniz bannerin üzerine ufak harflerle üyeisminizi yazabilirsiniz)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }

[Bu mesaj karakedi tarafından 29 Mart 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzel olmuş ta bıyıkları doğru yöne çekersen daha güzel olur ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
Mesaj tarihi:
süper Deep ellerine sağlık

ama ben anlamadım ne kedisi? Hatun var resimde... ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS

ekleme: Haa..Pati amblemi :P hüüü...[çizildimi karizma?]
mmm yok yok bölede güzel eheh
ben zaten elf hatuna bakmaktan başka bir yere bakamadım

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 30 Mart 2004 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://hosting.pimpsare.us/uploads/aaopj.jpg
[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 30 Mart 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hem metboy un hemde deep-night in 2.leri guzel. deep-night `surrealist` biyiklardan vazgecerse, metboyda paticik yazisini azicik belirgin yaparsa daha iyi olur sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
kedinin burnu laz burnu olmuş ama bu sefer de. =0= yerine =o= deneyin derim[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
abi o ortadaki çizgilere be yaziya bi blur çektin mi olay tamam bak Lineage yazisinin siyahiyla karsilastir... olmamış göze batiyogüzel olmuş bu arada=)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 31 Mart 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
teşkür ederim =p[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Mesaj tarihi:
hatırlatma: yarın son gün arkidişler, yarına dek bannerlarınızın en son halini veya yeni bannerlarınızı gönderebilirsiniz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
  • Yeni Oluştur...