aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 izmir kofte http://www.webtasarimtv.com/URUNIMG/8DCFEB3_p_1608_o.jpg rulo kofte http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/900000008ff132e/1/268/ZwKvTHI07T_xxsgAPpeDMOcjtV1sayHe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Allahım rulo köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ara ara baktıkca sinirlenir dellenirim hep bizim ogrenciligimizin oldugu yıllarda pic. upload yapacak kadar delikanlı yoktu olanlar da makarna dan baska birsey yapamıyordu zaten :S cook acılar cektik biz cooook... bu arada guzel bi calısma olmus ellerinize saglık :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bugun denedim gercekten mukemmel. saolasin cerebralis :D ben yardim ettim tabi burdan anneme selam soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aa çok sevindim deneyen birini okuyunca:) beğendiğine de sevindim afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sleeper said: makarna dan baska birsey yapamıyordu zaten :S cook acılar cektik biz cooook... makarnayı hafife almamak lazım yalnız, zor günlerin şipşak yemeği. ah ulan ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 köftenin harcını iyi hazırlamamışsın. kafadan kaybettin :) sarımsak, soğan, pul biber, naneyi dolduracaktınn. ayrıca nerde kuru ekmeği bunun? yumurta konmaz, kolestrol manyaa mı yapcan bizi. hadi bakalım öğrende gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 çok kötü sopa yiceksin şimdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 valla çok kral köfte yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar