Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Worms World Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam olarak anlamadım ya olayı :/ oyunu kurdum hamachi de ağa bağlandım . oyuna girip local networke girip orda listede bişeylerin olmasımı gerekio yoksa yandaki wormnetten fln mı girişiyoruz hafif açıklarmısınız ^^
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
yükledim de
server da sizinle nası oynıcam
hiç çözemedim
multiplayer mı network mü hamachi yi nası kullancam bunlar güzel sorular. tek başıma oynuorum kendimi kötü hisediorum :D

oyun acildiginda cikan ekranda sol alttakini secicen. sonraki ekranda solda tcp/ip yazan butonun ustundeki resme tiklican. ona tiklayinca lobiye gelmen lazim. hamachi surumun dogruysa (1.0.1.3) ve firewall vb. engelleyici programlar kapaliysa solda oyunlari, sagda da lobide olan oyunculari gorebilirsin.
Mesaj tarihi:
Beyler kusura bakmayın ya giremedim bi türlü odaya modaya beklediniz beni ama bomboştu etraf . Hamachi nin sürümü 1.0.3.0
wormsa hiçbi ayar çekmedim pcdeki tek şey nod32 windowsun engellemesi kapalı ama genede bişey görünmüo modem firewall mu yapıo onuda bilemiyorum ama giremedim sonuç olarak =( slickers sory bap
Mesaj tarihi:
Abi bugün ben bunu oynayamıcam sanırım satış koyduklarım için özür dilerim elimde olmayan nedenlerden oldu trio slickers fırat oper senide bira sinirlendirdim ^^ hadi hamaciyi hallettim oyuna girdik dedim oh dedim bi baktım oyun siyah ekran ekran kartının update i var directx var ama bana bu oyunu oynamak yasak sanırım =(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...