oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bugün bi sessizlik var nerdesiniz gençler?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sigisMoNd said: son yazana dikkatinizi cekiyorum
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Atıyorum hemen ağ'dan birkaç kişi.
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tam olarak anlamadım ya olayı :/ oyunu kurdum hamachi de ağa bağlandım . oyuna girip local networke girip orda listede bişeylerin olmasımı gerekio yoksa yandaki wormnetten fln mı girişiyoruz hafif açıklarmısınız ^^
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 wormnetten değil. soldaki yerden girecen
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tabi orda bişe görmemen doğal. demek ki lobide kimse yok. oyun oldugunda görürsün orda adamları ve kurulu oyunları.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yükledim de server da sizinle nası oynıcam hiç çözemedim multiplayer mı network mü hamachi yi nası kullancam bunlar güzel sorular. tek başıma oynuorum kendimi kötü hisediorum :D
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sexdrugsrocknroll said: yükledim de server da sizinle nası oynıcam hiç çözemedim multiplayer mı network mü hamachi yi nası kullancam bunlar güzel sorular. tek başıma oynuorum kendimi kötü hisediorum :D oyun acildiginda cikan ekranda sol alttakini secicen. sonraki ekranda solda tcp/ip yazan butonun ustundeki resme tiklican. ona tiklayinca lobiye gelmen lazim. hamachi surumun dogruysa (1.0.1.3) ve firewall vb. engelleyici programlar kapaliysa solda oyunlari, sagda da lobide olan oyunculari gorebilirsin.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Lam geldim bekleyin beni.
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Beyler kusura bakmayın ya giremedim bi türlü odaya modaya beklediniz beni ama bomboştu etraf . Hamachi nin sürümü 1.0.3.0 wormsa hiçbi ayar çekmedim pcdeki tek şey nod32 windowsun engellemesi kapalı ama genede bişey görünmüo modem firewall mu yapıo onuda bilemiyorum ama giremedim sonuç olarak =( slickers sory bap
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Abi bugün ben bunu oynayamıcam sanırım satış koyduklarım için özür dilerim elimde olmayan nedenlerden oldu trio slickers fırat oper senide bira sinirlendirdim ^^ hadi hamaciyi hallettim oyuna girdik dedim oh dedim bi baktım oyun siyah ekran ekran kartının update i var directx var ama bana bu oyunu oynamak yasak sanırım =(
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Olmasın bir daha. Bu arada Bayramda maç yapma zorunluluğu olmasın isteyen yapsın, maç yapmadığı için elenen olmasın yani. Bayramda sonra son gaz devam eder turnuva.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ayip gercekten 2. sayfa falan.. cik cik cik
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 İyi bayramlar sdf
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 server mı değişti ya, hamachide online yok?
Öne çıkan mesajlar