oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biraz önce bilgisayara format attım. sp3 ü yükledim. ondan sonra updateleri indiriyor ama kurarken hata veriyor sürekli. help:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hata ne onu da yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sorunu halletim ya. sp3 kurulurken bişeler oldu sanırım. kaldırıp tekrardan kurdum sp3 ü, halloldu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sorun hallolmuş gibi gözükebilir ama vistada virüs var benden söylemesi sağlam bir format bekler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 vista? xp kullanıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ilginç vistada sp 1 yüklediğimde başıma gelmişti. XP sp3 lol bende dikkat etmiyorum servis pack numaralarına . ben sağlam format attım. Bu arada keylogger var sanırım orjinal vistada hp nin yüklüyorum avg virüs buluyor sıfır yüklemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 virüsü nerden buluyor? C ye format atıyon ama D, E falan? ordadır belki de virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sanırım yüklemenin içinde trojan ama kolayca temizleniyor. Nortonla geliyor ya orjinal yükleme, norton bulamıyor. sanırım farkında olmadan yüzlerce bilgisayara trojan yüklüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar