oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biraz önce bilgisayara format attım. sp3 ü yükledim. ondan sonra updateleri indiriyor ama kurarken hata veriyor sürekli. help:(
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sorunu halletim ya. sp3 kurulurken bişeler oldu sanırım. kaldırıp tekrardan kurdum sp3 ü, halloldu sorun.
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sorun hallolmuş gibi gözükebilir ama vistada virüs var benden söylemesi sağlam bir format bekler seni.
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 vista? xp kullanıyorum ben :)
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ilginç vistada sp 1 yüklediğimde başıma gelmişti. XP sp3 lol bende dikkat etmiyorum servis pack numaralarına . ben sağlam format attım. Bu arada keylogger var sanırım orjinal vistada hp nin yüklüyorum avg virüs buluyor sıfır yüklemede.
oper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 virüsü nerden buluyor? C ye format atıyon ama D, E falan? ordadır belki de virüs
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sanırım yüklemenin içinde trojan ama kolayca temizleniyor. Nortonla geliyor ya orjinal yükleme, norton bulamıyor. sanırım farkında olmadan yüzlerce bilgisayara trojan yüklüyorlar.
Öne çıkan mesajlar