Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yahu film izliycem ses cızırtılı geliyor paso.Cd'lerde sorun yok DVD'de sorun bundan eminim.Ne yapmam gerekir bi kaç çözüm yolu yazarsınız da esas şeyi merak ediyorum; 1-Cd'den bilge attığım(olursa inşallah)dosyayı bütünüyle cd'deki gibi nasıl çalıştırabilirim? 2-Nero'da diski sil,diski test et gibi seçenekler var onları kullansam bir işe yarar mı?Onlar ne işe yarıyor kısa bir açıklama. 3-Nero'dan bilge aktarabilir miyim dosyaları?Elle dümdüz atarken sorun verebiliyor bazen.Attıktan sonra tekrar 1. madde. Teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 madem sorunun dvd-rom'dan kaynaklandığına eminsin: LC ISO Creator ile dvd'nin bir imajını yaratıp sonra da http://forum.paticik.com/read.php?6,3456519,3456519 başlığında GERGE'nin anlattığı programla bu iso'yu mount edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu olayı pek anlamadım.Bir de kendi sorularıma yanıt alabilirsem daha mutlu olucam. Ek çözümler tabi daha iyi olabilir de asıl merak ettiğim kendi sorularım.Teşekkür ederim tekrar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yok mu hiç bunun çaresini bilen yarın son gün filmler için.İade etmem gerek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar