elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben sadece 1le 2 yi izledim 3ve 4ü izlemeden seriden hiç bi filmi izlememiş bi arkla gitsem afallarmıyız çok? bağlantı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 afallarsın saw4 ü saw3ü unuttuğum için anlamayarak izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bence serinin en güzel filmi olmuş. fazla ekşın yok fakat sürükleyici açığa çıkan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ne bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kötü kötü kötü olmuş yakısmamıs testereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 en kısa zamanda sinemaya gidicektim ama izleyen arkadaşlardan iyi değil şeklinde duydum o yüzden hevesim kaçtı, artık torrentten indirip izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 4 te güzeldi. İmdb den 6 almış bencede tam 6 lıktı, hayal kırıklığına uğramadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Theridone said: 24 tane yaparlar artık. Saw 5 nedir ya? Dizi mi bu http://www.did-art.fr/images/ORIG_1165067788_Star_Trek_Nemesis_Plakat.jpg 11. filmi de yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Asırı bayık. Tat vermeyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 üçlemenin beşinci filmi dimi bu ? hmmm evet. lan spoiler vermeyin,izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Chewy said: hocam yapmayın ya? Kafayı yedim izlerken nasıl yapılır böle bi şey? İnanılmaz ya süper ötesi mannak hatta.Müzikler filan her şey oturmuş filmde.Türk senaristler yapımcılar falan izlesin de ilham alsın sunlardan. aynen, sadece mantığa agırlık vermişler. güzel olmus hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gayet hoş olmuş ve arkadaşların dediği gibi geçiş filmi olmuş. daha neler olcak bekle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 eregorn2 said: Theridone said: 24 tane yaparlar artık. Saw 5 nedir ya? Dizi mi bu http://www.did-art.fr/images/ORIG_1165067788_Star_Trek_Nemesis_Plakat.jpg 11. filmi de yolda Star Trek Nemesis çok güzel filmdi bi kere laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar