elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 iğneyi disket kutusuna sokup disketi çıkarcan sonra disketi gene takcan[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 2. oyun-chat odası açılan- çok güzel.. cookielere autosave fln atıyo ben şu an 11. lvl dayım. kral bir flash advanture yapılmış..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 fare deliklerini bende çözmeye uğraşıyorum yarım saattir chat roomda baya kasıyo takip etmek[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 İğneyi bulamadım 2. odada nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bayrağın üstünde[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 fare olayında yan odadaki fareyi, ana odaya -merdivenli odaya- çıkartmaya çalışıoruz.. nasıl yapıyoruz, yerdeki mermerleri çevirttirerekten kapının yanındaki deliğe götürüyoruz. akabinde ve sonrasında odanın ışığını kapatıp 3 tane çıkartılabilir levhayı çıkartıyoruz ve ana odamızdaki merdivnleri kaldırıyoruz.. altındaki deliklere sokuyoruz.. sonrasında kapının yanından kendini gösteren fareyi alııııp bir güzel disket box umuza tıkıştırıyoruz.. geriye fareye levhaların üstüne koyup merdivenleri yerine indirmek kaldı.. sonrada kapıdan çıkmayı unutmayın tabii.. eki eki eki...[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 2 1 2 şekline getir taşları[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 2 kere soldakini çek 1 kere ortadakini 2 kere en sağdakini sonrada sal,taşların alt kısımlarına bascaksın[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 orda chair var dimi ama..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Gülen suratların şifresine ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 gülen suratlar kasış ama bi süre sonra mantıklı cevapları çıkıyo ortaya.. yada ben uzun süre deneyip yanıldıktan sonra çaktım mantığını..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bunlar yazmakla bitmezmiş [Bu mesaj elesso tarafından 29 Mart 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ya biri bi tam çözüm yazsında rahatlıyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Zeytin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ilk odada pil nerde yaw [Bu mesaj Mc_Zeytin tarafından 29 Mart 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ilk linkde ilk odada 2 yüzük 3 anahtar 1 kuru 1 kaset 1 kağıt 1 cd kutusu 1 kablo buldum kapıyı açamıyom hala ne yapacam bulamadım kutuya yüzükleri koydum.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: -xception-, 29 Mart 2004 16:33 tarihinde demiş ki: ya ben 3 saattir kasıyorum bayaa ilerledim bi yerde takıldım.. quest yazılan bi yer var ya ordan pc ye yazıorum ilk odalar fln çıkıo orayı geçemedim.. sınav haftam gelicek hafta ve bu zımbırtıyı bitiremezsem çalışamayacam aklım kalıack yok anacım ben de burdan çıkamıyorum. bi sürü işim gücüm var takıldım kaldım imdak! contrast butonlarını tıklıyorum, klavyede draw, wrda ve her kombinasyonu denedim, olmuyo... [Bu mesaj Emaleth tarafından 30 Mart 2004 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 öeh çıktım be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bi tane password oluşuyor duvardaki harflerden. ward. onu yaz enterla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ema apla ikinci odaya nası geçiyoz? (1 bitti)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hangi iki ayol? bana settingi anlat söyliim... 1-2 diye hatırlıycak halim yok ya ayol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hımıll.... Crimson Room'da mı ikinci oda var yoksa daha sonradan verilen linkte mi? Ben Crimson room'u bitirdim, sonra yeşil oda falan varmış diyolar da onu sordum. Onu bilmiyorum diyosan öbürüne ki bilgisayar odasında (hani pin ve disket kutusu bulunan) ne yapcez?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Tamam tamam 3. odaya geçtim.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ehüeh bitirdim ben de sonunda. son anahtarı da çok afedersiniz ebelerinin cebine saklamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 disket ktuusunu pin ile aç, disket kutusunu fareyi avlamak için kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bu kendini düzelten resim ne işimize yarıyo? (Triangular Object'le Odun parçasını aldım)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar