Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yaw başvuru yapmak için cybersof'un sitesine girdim. finansal profili görünce tam anlamıyla dibim düştü. 1995 yılında 500,000$ ile kurulan şirket'in sadece son iki(rakamla 2) yıllık cirosu 20.000.000$.evet yanlış okumadınız.sıfırlarıda yanlış saymadınız.20 milyon dolar. şaka gibi.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Şirket Profili[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kendilerini pek tanımasam da 2-3 defa duymuşluğum var. Bunlar şu belediye projesi mi ne onu yapanlar değil mi ? Eh ordan bir 10-12 milyon dolar kapmaları gayet normal :) Özel şirketler devlete ürün sattığında hep böyle oluyor. Gerçi Türk Ticaret Odasından falan bakmak lazım böyle şeylere.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 - Şirket Merkezi, Ankara, 2,000 m2 kapalı kullanım alanı (kamu projelerine yönelik) yuh. Gayet normal 20 milyon $ :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yok bunlar Vergi Daireleri Otomasyonu Projesi ile ComputerWorld Honours ödülünü alan firma. yani o yarışmaya NASA 'nın falanda katıldığını düşünürsek aldıkları paranın hakkını veriyolar.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Evet sayfada verdikleri hiçbir proje amatör bir çalışma ile yapılacak şeyler değil.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 3 yıl önce itü kosgebe gelip de geri dönecek parayı bulamayan otonomous frması geçen sen 3 milyon $ ciro yaptı. bu sene de yazılımda logodan sonra en iyi 2. firma seçildi. buna kıyasla 500.000'den 20m'ye çıkmak birşey değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar