BlacKDagger Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya lütfen fazla accniz warsa yada keyiniz yollarmisiniz 9 gundur bekliorum ama gelen gide bişi yok :([signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eh bi zahmet bizde rica edelim :) account'u olupta oynamiyanlardan veya zamaninda fazla fazla alanlardan[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arkadaşlar benim de ihtiyacım var, ben de bekliyorum günlerdir ama elimde yok hala serial.. Serial verebilecek var mı bana?[signature][hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 E o da var tabii.. Şimdi oynu oynayıp ta sıkılmış, elinde fazla serial veya account bulunan birisi varsa ve bana verirse feci mutlu olurum... :)[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Valla ben de cd key e hayır demem, indirdik 1 gb 2 saatte kurduk falan start ekranındaki müziği dinliyorum. Müzikleri baya güzel ama oyunun. :-P[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar