Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 heh.. Yeni sistemimi şöyle hayırlısıyla kenara koyayım :P Gıcır gıcır... Efendim,hikayem,13.7.2000 den önce başlıyor :P ve, 6.4.2004 günü,Saat sabah 5:40ta,dellenip,deltree windows dememle devam ediyor ;) Wormlardan, vs vs dan baymış biri olarak..En sonunda,huzurlu bir şekilde(!) Deltree geçirttim... Şükürler olsun ki,sağ bir şekilde tutuyorum kendimi :P Tam 2 Buçuk saatten uzun süre sürdü dos altında Deltree :P (HDD im sağlam kesin,ondan eminim :P) TAM 4 YILIN Tempory internet files ı,vs vs si cabası... Sorunsuz bir şekilde kurabildim :P Daha bir çok eksik var ama,tek tek ekliye ekliye gideceğim... Uyarı-Tavsiye-Ne derseniz: Deltree windows atmayın...DİREK format atın :P Daha kolay...heh.. Win98Seeeeyi yiyeyim...Gözüm benim... İnternet Exp pack 6 yıda kurdum yeniş :P Gözüme girdi cimcime...Büyüsün,bakarız biraz..neyi var neyi yok.. Sora birde defrag felam feşmekan... offf missss... *!Hayal eder* mmm iş var iş... çalışmak var ;) *!Rekorunu Yazar* 13.7.2000-6.4.2004 Hafızalardan silinmeyecek... heh ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 4 yıl ? temp bile silmedin ? içine etmişsin makinenin ehue bi de aferin mi istiosun :D[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hehe yok yok Temp sildim :D Tempory net files duruyordu :D Yani,patice 2001 de konulan resimler bile :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Deltree yerine neden en başta format kullanmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 oha ne üşengeçmişsin[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar