faki Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Architect i general crafting xp den itibaren en kolay kasmanın yolu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 general crafting xp için yeni açılmış bi artisan threadi var orda gerekli bilgileri bulabilirsin architect içinde construction I olana kadar wall module sonrada mastera kadar gungan head statue statue için bolca ore ve gemstone lazım olcak (500k-600k civarı ore ve 150k-200k arası gemstone) gungan statue cok fazla resource istiyo ama verdigi xp için deger :) statue yapmaya başladıgında durmaksızın devam edersen 2-3 saat falan sürüyomuş masterlamak[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard [Bu mesaj Popeye tarafından 08 Nisan 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 evet, gungan head statue ile iki saate master olabilirsin.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 evet haklısınız çok güzel xp veriyor, ama 3 saat sürmeyeceği keisn çünkü tam 22 dk da 0-4-1-3 yaptım, para ve resource bittiği için durmak zorunda kaldım :) battım anam battımmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar