Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 oyun çıkınca çok faydalı olacağına inandığım bir olay: wow.stratics.com/content/statistics/gameinfo/skillsbrowser/ daha tamamlanmış değil, yaklaşık yarısı yok oyundaki skilllerin falan, ama şu anda bile gayet iyi bence. ırklara ve classlara göre düzenlenmiş tüm yetenekleri, seviyelerini, casting timelarını...vb buradan öğrenebilirsiniz. ben sadece warrior classını inceledim şimdilik ama acaba neyin slayerı olsam diye hesap yapıyorum valla :) stratics rullaz gene.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Benim daha da faydalı olduğunu düşündüğüm, http://www.wordofwar.net'in yaptığı olay. Daha çok classlar üzerinde yoğunlaşılmış ve beğendiğiniz classın tüm özelliklerine yanında sxreenshotlarıyla ulaşmanızı sağlayan bir sistem: Druid Hunter Mage Paladin Priest Rouge Shaman Warlock Warrior[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Drudi ezer ^^[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: McsPeyn, 06 Nisan 2004 21:16 tarihinde demiş ki: RougeRogue bende niye açılmıyor diyorum[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov [Bu mesaj arcane tarafından 08 Nisan 2004 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Haklısın ya bi mod arkadaş ya da benzeri editleyebilirse müthiş olur yazımı, çünkü 30dk sonra editleyemezsiniz olayı karşıma..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar