Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yardım edin devrilecem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 neyi protesto ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bişey olmaz. ben de 42 saat yatmammıştım. bişey olmuyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Eset var ya, acaip öküz bi yazılım firması. Kişisel kullanımda nod32 harika çok güzel, ama şirket kullanımında saç baş yolduruyo. server utilityleri acaip moronca. manual de bi kakaya yaramıyo. herşeyi yarım yarım anlatıyo. höff imdak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben bikere 409 saat hiç uyumadım sonrada 13 gün uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 manual dediğimiz çok fazla laf içerip hiçbişi söylemeyen bişi değil midir zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok adam demiş mirror server için bilmemne portu açacan şu protokolü bu portu bu şu portu kullanır vs. diye. ulan nerden port açacam belli deil. en sonunda server'ın üzerinde yükledii kendi firewall'ını toptan iptal ettim bi süre baktım bütün sorunlar kesildi. meğerse kendi portlarından bahsediyomuş dallama. böle bi sürü şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 halen ayaktayım yeter be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Vingthor said: ben bikere 409 saat hiç uyumadım sonrada 13 gün uyudum Ufak at ta civciler yesin.Japonya da birisi saat uyku uyumamış,sonra ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 niye ufak atsın dostum olabilir bence elin japonuyla bizim TÜRK arkadaşımızı neden kıyaslıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abicim bu eset business security midir ne karın ağrısıdır yok böle mal bişey. kaldırdım bilgisayarlardan hepsi rahatladı bi anda ters giden herşey düzeldi. Hadi ayarlarını policyler düzgün yapamıyorum diyelim de, kişisel yükleyince bunları düzgün çalışıyo. artı manualde hiç bi pok anlatılmıyo bunlar hakkında. negzel. her özellik için de 30 - 40 sayfa manueli var. kişisel yüklerim hocam ben. serverdan dağıtımlı kurmakmış. peeeh. panda çok daha iyi yapıyo o işi. ama o da kasım kasım kastırıyo bilgisayarları. neyse hadi bana kolay gelsin umarım 2 saate işim bitecek 3 saate de evde olacam yatağımda. 15-20 saat uyurum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 64bit ten 32mbit e geçtim denemek için 32 rezalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 walla benim rekor 3 gün 6 saat wow 4everdi o zaman bide şimdi proce dönemlerinde arada bi 48 oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yattımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dün gece 12de yattım tahmin ettiğim gibi, yarım saat önce de kalktım. Sağ bacağımın arkası kasılıyo hafiften. Dur kahvaltı ediim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ASKERDE BİR ARA 72 SAAT UYUMADIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hala ayaktamısın yada buraya yazı yazarken oturmadınmı?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar