Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 player tavsiyesi lutfen..

MeSh

Öne çıkan mesajlar

mp3 player almak istiyorum ama mp3 playerlarin piyasasindan bihaberim...oyle 12376128337 sarki yukleme kapasiteli birsey lazim degil.dinledigim 50-100 sarki falan var bu civar bi se yeter.Ses kalitesi mp3 player'a mi bagli sarkinin ne kadar yer kapladigina mi falan mi? gibisinden sorulara cevap bulmam lazim..Aydinlatin beni patiler. Ses kalitesi de soyle orta birsey olsun cokta sufer olmasi gerekmez.. istedigim tarz bi mp3 player'i marka-model-fiyat uclemesiyle yazarsaniz sevinirim.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende digiset'in DUO-96'sı var..
ses kalitesi çok güzel 96 mb yeri var istersen artırabiliosun..
Ayrıca en önemli özelliği kaset şeklinde olması ; bu özellik sayesinde tüm mp3 leri kaset çalara koyarakta dinleyebiliyorsun .. Misal : arabada ..
Resmi ağanda şudur :

Tıkla www.digisette.com'dan kendin bak
Bu arada Vatan computer'de 300 m ; bir sürüde taksit yapilar..
[signature][hline]Fornication Under Control of the King

[Bu mesaj narin tarafından 07 Nisan 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben napa marka bi mp3 player aldım 128mb sabit belleği var
yazıcıoğlundan aldım istanbulda 89$+kdv ekranlı ekransız seçenekleri var bence pek bişi farketmıyo
usp si hemen aletin üstünde ara kabloda verıolar ama istediin yerde bilgisayara takıp şarkı atabiliosun 35 şarkı fln alıyo yetıyo bana valla
çok da ufak bişi çakmak kadar nerdeyse[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Sosyal ağlarda paylaş

i-river imp-500 slimx
çok iyi bir alet.piyasadaki en iyilerden biri diyebilirim.200 dolara almıştım sanırım ama şu an ucuzlamıştır.yaklaşık 1 yıl oldu.yazıcıoğlunmda var..ayrıca daha fazla bilgi için www.kont.com.tr[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyle 500 euro'luk seyler solemeyin =) orta sinif hatta dusuk bile olabilir..birde ozellikle tavsiye ettiginiz bir marka? 100$+KDV falan olabilir yani fiyat olarak oyle diyim[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...