Laconis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Arkadaslar yard1m ederseniz sevinirim.. bende geforce2 mx400 war ama oyunlari oynarken belli bir sureden sonra renkler birbirne kar1s1p makine kitleniyor. Eger yardim ederseniz sevinirim tycoon oyunlari ni filan oynayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Daha once ne benim basima boyle birsey geldi, ne de birine oldugu gordum. Eger hala yapmamissan son surucu surumlerini kurmani tavsiye ederim. Elbet o ekran kartinin OpenGL/Direct3D ayarlari vardir software seklinde, onlari kurcalarsan belki sorun cozulebilir. Ayrica tahmin etmem ama bir hardware cakismasi oluyor olabilir. Kontrollu deney yapmayi dene. Ses kartini, modem vs.. herseyi cikart ve gene dene. Hala olmadiysa soyle bir tekme at kasaya. Hala olmadiysa eger alabiliyorsan renklerin karistigi bir anda screenshot alip uretici firmaya maille ve bunun neden olabilecegini sor. Elbet yardim edeceklerdir. Bizden cok onlar anliyor sonucta bu islerden. Kolay gelsin. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Son bir tavsiyede benden: Firmanın forumlarına bir bak. Genelde FAQ kısmında probleminin çözümünü buluyorsun. Bunun dışında üstteki arkadaş ta gereken tüm bilgileri vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laconis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Tesekkurler verdiginiz bilgilerle duzeldi... Cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar