goldenice Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ewt beyler dönem ödevi zamanı yaklaşıyor ve benim hala bir odevim yok üyeligi olan biri bana kullanıcı adını ve sifresini yollar mı veya ufolarla ilgili donem odevlerini copy paste yapabilirler mi(ingilizce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 banada lazım yaw..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bu konuyla ilgili iki tane başlık açılmış millete savaşla ilgili boşa başlık açıyorlar diye kızarsınız sonra; neyse oraya yazdığımı buraya da yazayım: bunlar yanlış işler arkadaşlar ödevler sizin iyiliğiniz için oturup çalışın, araştırın, bulun, yapın; siz kazanırsınız[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin [Bu mesaj general83 tarafından 26 Mart 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 abi ödev abuk olur zaten ödevin özü budur ama ne olursa olsun bilgiden zarar gelmez bunu unutmamak lazım bir yerde bir şekilde lazım olur ve sana güç katar. elbette ben de saçma bulduğum bir çok ödevi yapmadım bunu yadsımıyorum ama yanlış bir hareket olduğunu da biliyorum[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 bende biliyorum ödevler yararlı ama ben zaten ufolar hakkında cok fazla şey biliyorum ama türkçe justin burda söylüyemiyorsan msg atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 said: "kurtadam forumlarına çevirdiniz iyice burayı" lol[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 odevim.com değilde bana odevsitesi.com lazım :) odevim.com da bi search yapıyorsun abuk subuk şeyler çıkıyor geem gibi bazılarıda para verip odevim.com accountı alıyor tabi o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar