di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Selam, En son oy kullandigim yer Canakkale oldugundan ikametgahim orada gorunuyor fakat ben kasim ayindan beri Istanbul'dayim. Canakkale'ye kadar gitmeden ikametgahimi buraya aldirmanin bir yolu var mi ? Simdiye kadar var yanitini almadim sorduklarimdan ama belki bir yolu vardir. Bir kagit alicam diye 100 lira otobus parasi vermek zorunda kalmak, ustune 1 tam gunumu harcamak, onun da ustune 15 saat yol cekmek istemiyorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 canakkale'ye gitmene gerek yok,su an nerden kalıyosun?kendi evin mi kira mı ogrenci yurdu mu ?
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Çanakkale'den birini bulucaksın. Muhtarlığa gidicek sana faks çektiricek ordan bilgilerini.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fakslat İstanbul'a nakil ilmuhaberini olsun bitsin. Dynun söylemiş zaten.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi saniye bunların hic birine gerek olmayabilir,sen nerde kalıyosun soylesene bi
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nutella yerim said: canakkale'ye gitmene gerek yok,su an nerden kalıyosun?kendi evin mi kira mı ogrenci yurdu mu ? Kuzenimin yaninda kaliyorum. Ev ikimizinde degil ama ikimizde para odemiyoruz =P
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evin sahibiyle ya da evin sahibinin noterli onayıyla once bulundugunuz mahallenin muhtarı ordanda valilige gideceksin,muhtara senin ikametgahını vericek valilikte eski ikametgahı silip yeni ikametgahını onaylicak
semaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bildiğim kadarıyla artık muhtarlıktan alınmıyor ikametgah. Ben en son nüfus müdürlüğünden aldım. Ben de yeni taşındım ikametgah almam gerekiyordu. Nüfus müdürlüğüne gidip oradan kaydımı yeni yaşadığım yere aldırdım, sonra da ikametgahı da oradan aldım...
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 noterli onayı faks la yollasınlar,arada atladıgım bi kac detay olabılır ama basit bi iş muhtara git seni en iyi o yonlendirir
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 semaa said: Bildiğim kadarıyla artık muhtarlıktan alınmıyor ikametgah. Ben en son nüfus müdürlüğünden aldım. Ben de yeni taşındım ikametgah almam gerekiyordu. Nüfus müdürlüğüne gidip oradan kaydımı yeni yaşadığım yere aldırdım, sonra da ikametgahı da oradan aldım... nufus mudurluklerı genellıkle valiliklerde oluyor ama valilikde degilse tabiki nufusmudurlugunden alınıyo
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nutella yerim said: noterli onayı faks la yollasınlar,arada atladıgım bi kac detay olabılır ama basit bi iş muhtara git seni en iyi o yonlendirir Isin kotu yani ev sahibini mesai saatleri icinde Istanbul sinirlarinda bulmam pek mumkun degil. Isin daha da kotusu bu islemler icin is yerinden izin alabilecegim ama bir gun icinde bitirip donmem gerekiyor =) edit : Isin iyi yani muhtarlik evin arka sokaginda =P
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 said: Isin kotu yani ev sahibini mesai saatleri icinde Istanbul sinirlarinda bulmam pek mumkun degil. iyi de mesai saatleri icinde yollaması geerekmiyo
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ev sahibini alip giderim diye dusunmustum. Hmm noter onayi da 60 lira tabi. Niye hepsi para arkadasim bu islerin.
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim ikematgahım kendi kendine ögrencilik yaptıgım yere geçti bi kontrol et sendede olmuştur belki.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Netten kontrol etmemizin yolu yoktur sanirim ? Gerci olsa da farketmez, hala Canakkale 18 Mart Universitesi'nde ogrenci olarak kaydim var.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nvi.gov.tr bana der ki ; said: Belirttiğiniz Tc Kimlik No'ya ait bir yerleşim yeri adresi sistemde kayıtlı değildir. Lütfen en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğü ' ne giderek yerleşim yeri adresinizi beyan ediniz. Demekki Kadikoy Nufus Dairesi'ne gitsem birseyler olacak.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 di said: nvi.gov.tr bana der ki ; said: Belirttiğiniz Tc Kimlik No'ya ait bir yerleşim yeri adresi sistemde kayıtlı değildir. Lütfen en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğü ' ne giderek yerleşim yeri adresinizi beyan ediniz. Demekki Kadikoy Nufus Dairesi'ne gitsem birseyler olacak. (tu)
Öne çıkan mesajlar