Gulay Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Herkese Selam, Kisisel nedenlerle yaklasik 2 aylik bir ara vermistim. Gecenlerde baglandim evlerin, kantinin maintanance ini odeyeyim diye de, bir ton oyun maili vardi, hepsini okuyamadim ama RIP'den ayrilanlar olmus, TURK diye yeni bir PA kurulmus sanirim, hayirli olsun, Arnaviscaa'nin orijinal sahibi hala oynuyor mu? yoksa baska biri mi karakterini oynuyor. Kisaca Eclips'deki son durum nedir? Gulay/TuLaY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Gülay abla selam, Nerelerdesin özlettin kendini biz de oyunu bıraktın diye üzülüyoduk, bi an önce aramıza dön. Arna oyuna devam ediyor, Turk adlı sırf pvp yapıcak bir PA kurdular. Şu an Msar, Kutadgu ve Sad onunla beraber. Çok kalabalık olmadan sağlam bir grup oluşturuyorlar. Bizde işler aynı, senin yokluğunu arıyoruz o kadar. :) Tarkan Abi'me çok çok selamlar.[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Selam, Devvo güncellemis :) ,[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Turks SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mail da pa dan çıkanlar arasında yanlışlıkla çıkanlar (bknz ben). Ya da kafası atıp 5 dakikalığına çıkan (bknz devvo) gibi üyelerimizde mevcut. :)[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 :)[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Kahvehane Baskını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 gercek sahibi oynuyor, hepimiz buradayiz hiladeyiz vesaire. hosgeldin tekrar, bu arada fabrikalarda isim kalmadi hepsi senindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 devvo neden çıktı olum ben bu haberi bilmiyordum valla ve müho senin de çıkma zamanın geldi artık abi hani para yapıpı çıkıp beraber yiycektik ayıp be ayıp :P[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Guncelliyorum: Vevina da TURK tur..[signature][hline]KUTADGU BILIG - ECLIPSE Master Pikeman Teras Kasi Master Master Brawler Fencer Blademaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Selam, Ben de sizleri cok ozledim. Onumuzdeki hafta baslamayi dusunuyorum tekrardan. PvP'de Dansozluk falan yapsam asilerin dikkatini dagitir, gruba faydali olurmuyum? :-) Yakinda gorusmek uzere. Arnaviscaa : sanirim bana yaptigin teklif artik gecerli degildir :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Eheh :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar