Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIABLO Multiplayer ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aktif olarak diablo oynayan arkadaşlar varsa ip connection dan oynayabiliriz.Çok gaz oldum valla gittim diablo ve ek pakedini aldım yapılacak patch ler var mıdır arkadaşlar bir zahmet sölerseniz :) hadi bakalım bekliyorum mesajları :-P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
yenı aldıysan 1.07 dır sendekı ...
1.09 var ve 1.10 versıyonları var ...
yanı 1.10 a update edebılırsın ...
cok D2 furyası dondu patıcıkte ama kanımca genel hava olarak 1.10 dan sonra herkes 4 cd lık bır cukur kazdı ve d2+lod u bır daha cıkarmamak uzere gomdu ...
1.10 beklentılerı karsılayamadı kanımca ...
ama aramazsan zaten lan yapacak bırılerınını bulamazsın belkı gaz olanlar olur ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Mesaj tarihi:
sen de var mı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
Mesaj tarihi:
ney ?[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Mesaj tarihi:
patch lerı dıyorsan blızzard ın sıtesınden ındırebılırsın[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Mesaj tarihi:
1.07 var şu an bende aynı versiyon olanlar varsa mp oynayalım...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
  • Yeni Oluştur...