daverc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bi sarki war Mosdef diye bi adamla biri duet halinda soyluyolar ..eskiden beattles tarzinda adamlar soyluyodu sarkiyi simdi remix yapip bole bisiler yapmislar icinde ''at the starting of the week'' bolumu felan gecio warmi bilen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 dj shadow - six days[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 evet aga o şarkı süperdir...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Cok saol :) muthis bi sarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hakketten sağlam yapmışlar[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 iyi guzelde kazaa disinda bi yerden indiremezmiyim ben bu sarkiyi hicbi web de yok :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 [Bu mesaj daverc tarafından 08 Nisan 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ben kazaadan indirmiştim parçayı. bi daha dene bence[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar