UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 benim writer eskiden bütün cdleri okuyodu alalı 2 sene oldu ve çok fazla da cd yazmadım.Yani toplasan 50 falan etmiştir.Şimdi Diamond boş cdlerini okumuyo,princo aldım onuda okumuyo.E sürücüsüne giriom ''E: erişilemez,yanlış işlev'' falan diyo...5 tane cd denedim farklı.. bi el atsanız :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 optik okuyucu desem .. once bi lens cleaner ile dene yoksa mefta olmuş demektir 2 sen oldu ise garanti de geçmiş olabilir .. yine de aldiğin yerle bi konuş ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 biraz daha açalım şu konuyu :) lens cleaner nası bişi ne işe yarar nerde bulunur? :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Hmm anladım saol valla pek işim olmuyo anca arkadaşlar istiyo o zaman music cd'si yapıom falan:) aslında pek kullanmak istemiyom bunu,çünkü dvd-rom bu.Bi tane cd-rom alırım yakında cdleri ona okuturum bunada cd yazdırırım...:)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 diamond marka cd lerde genel bir sorun var, yani okuyamamasi onlarda cok sik karsilasilan bir durum.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar