utopia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o hey bebek de yayının en l33t şarkısıydı yalnız kutulu, üzgünüm=/ yazmadan geçemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 adam saç ektirmiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bipolar Projections yayında. Biraz önce benim setimi dinlemiştiniz, şu andaysa Benjamin McKinlay'in setini dinlemektesiniz. Yeni setler zamanla gelecektir efenim. Beğenene duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 "canım sıkılıyor dinlediklerimi radyoda çalayım bari isteyen dinlesin" modeli yayınım şimdilik sona erdi.uyuyamazsam ilerleyen dakkalarda geri dönebilirim,dinleyip seven varsa teşekkürler şimdilik iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 la biri yayına girip bişeyler çalsın çok sıkıldım. bide yeni topik açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeni wjler seçilmiş olsaaaa, piiiiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar