fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Normalde serverların tamamı high id alıyordu. Fakat 3-4 gündür donkey server no 1 low id alıyor. Diğerlerin bir problem yok. Elimdeki serverlardanda en çok kullanıcıya sahip olan o olduğu için arıza çıkıyor. Log tada normalde açık olan porta ulaşamadığını belirtmiş. Sizdede dediğim server da aynı şey mi oluyor yoksa bana özgümü? Bi sorum daha olcak, Burdaki serverları ekliyorum listeme. Fakat bunların sayısıda çok azaldı. Elinizde başka fake olmayan server ip si veya bunun gibi bir site var mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 En güvenilir server listesi burada. En üstteki 3-4 tanesini eklesen fazlasıyla yeter. http://www.emule-mods.de/?servermet=show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Orayı biliyorum fakat en son temmuzda update olmuş. Belli bi kısmı çalışmıyor. Birde şu durum var kullanıcısı 1 milyon civarında serverlar vardı fake olmayan. Yalan mı oldu serverlar yoksa millet emule u kullanmayımı bıraktı? İlla torrent mi kullancaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Polis katır operasyonları yapmaya başlayınca azaldılar iyice. Özellikle Razorback gittikten sonra toparlanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 doğru şüphelenmişim iicene azaldılar demek. :( nese şimdilik yine idare ediyorum. Sonrasını düşünürüm artık. Peki teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sorun proxymiş. yaşasın tt dns ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar