Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Merhaba arkadaslar, Daha onceden boyle bir topic acilmisti ama bir turlu duzgun bir sekilde liste olusturulamadi. Warhammer US'de sadece Turkler olarak [Selametle Anonim LTD STI] guildini kurmak istiyoruz. Simdiden USA de yasayan 10 kisi var ve hepsi Turk! :) Hardcore bir guild olacagini sanmiyorum. Aranizda katilmak isteyen olursa lutfen OM yollayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Amerika guzelde Turkiye ve benzeri saat diliminde oynayacaklar icin sorun yaratiyor. Gmt-7 sanirim Amerika, biz gmt+2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -5 eastern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 server tipi ve taraf uyarsa ben de katilmak isterim, sonucta ben de avrupa serverinda oynamak isterdim de nerden alicam burda avrupa versiyorun zaten gamestoptan preorder ettim bile coktan us versiyonumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 server isimleri acıklandı. US tayfası hangi serverda oynicak belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet gencler nedir durum? var mi baslayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben basliyorum ama servera daha karar vermedim rast gele acicam bi core serverda sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben şimdilik phoenix throne da zealot açtım(RP core). eğer herhangi bi serverda toplanma olucaksa falan uyarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azazele girdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Eu basladik ama goa dan cekicegimiz var keske us baslasaydik diyoruz bazen. Bir de hem anonim hem ltd olmazki o birini secseydiniz bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Skull Throne serverinda Desto oynuyoruz, Red Eye Mountain da Order Ilgilenenler OM atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 neyse, kendim bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 skull throneda sira varmis yav. skull throneda Gizmow adli goblin actim, sirada bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende skull throne da marauder actım. nick Drenrac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 skull throne Karayan disciple of khaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar