mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 arkadaşlar GA-945GCM-S2L anakartım var SP3'lü XP kurudum fakat ses ve diger sürücüler yükleyemiyorum SP3 varken yükleyemezsiniz diyor... ve SP3 PC den kaldıramıyorum nasıl PC yi düzelticem bir yardım edin lütfen
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 format atcan sonra sp2 kurcan sp3 cd sini fln da mümkünse kırabilirsin
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 format attıgğımda zaten SP 3 ile birlikte kuruluyor arkadaşım XP CD iy kuruyor bendeki XP CD öyle
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 F7 bios artik yeni codec leri destekliyor, yeni driver ve bios la sanirim sp3 le problem yasamazsin. @BIOS ile bu sayfadan F7 versiyonlu bios u cek. Sonra @BIOS sayfasindaki stepleri harfiyen uygulayarak (bios flashlamak bu tool ile gercekten kolay ama dual bios un olmadigi icin hala riskli o yuzden dikkatli olmali) bios unu update et. sonra anakartinin driver sayfasindan yeni driverlarini indirip kur. problem kalmamasi gerekiyor. Eger sorunun cozulmezse cok kucuk bi ihtimal sistemi sp3 yukledigin tarihin gerisine restore edersen tekrar calistirabilirsin. olmazsa zaten maalesef format. edit: xp yi sp3 le entegre kuruyorsan bu ihtimali kafadan eliyoruz zaten. kolay gelsin.
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 SP3 XP Cdsi ile yükleniyor bende
Öne çıkan mesajlar