Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

desdere


DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

geçen gün izmir ykm sinemasında bi afiş gördüm. filmin ismi DESDERE!! ve afişi anlatıyorum bi kopuk bacak-ayakkabısını hatırlamıyorum-beyaz çorap çoraba bi paket sigara yerleştirmişler ve gerilim öyle değil böyle yapılır gibi bir başlık vardı. ilk önce şaka olduğunu düşündüm ama altında kasımda sinemalarda yazıyordu. olmaz demi?? yani türkler testere çekmiş hatta onu desdere ye çevirmiş hatta öyle bir afiş yapmış olamazlar demi??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mustafa Denizli'nin kızı Selin, ilk kez bir sinema filminde rol alacak. Oyunculuk dersleri alan Denizli, 'Desdere' için kamera karşısına geçecek..

Şahika Tekand'dan oyunculuk dersleri alan, Mustafa Denizli'nin kızı Selin Denizli 'Yine de Aşığım' ve 'Belalı Baldız' dizilerinde oynamıştı. Selin Denizli oyunculuğunu Hasibe Eren'den de ders alarak ilerletti. Denizli 'Testere' gibi korku filmleriyle dalga geçen 'Desdere' adlı sinema filminde rol almak için yapımcı Şenol Zencir ile anlaştı. Başrollerini Peker Açıkalın ve Önder Açıkbaş'ın oynayacağı filmde Denizli bir jandarma yüzbaşının eşi 'Hilal'i canlandıracak. Denizli pazartesi günü çekimlerine başlanacak film için, "Desdere ile artık oyuncu olacağım" dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...