Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lomo makina arıyorum

sandino

Öne çıkan mesajlar

makine yapıyor. lomo'ların özelliği çok berbat kalitede lensler kullanması. ama işte kaderin bir cilvesi olarak o lensler o garip renk kombinasyonlarını çıkarıyor ve lomo bu renklerle meşhur oluyor günün birinde.

hatta lomo'nun bağlayıcı ve farklılaştırıcı özelliği de bu aslen. eğer özenerek fotoğraf çekersen zaten verim alamayacağın için, lomocular genelde vizörden bakmadan, ışığı kontrol etmeden, tamamen rastgele fotolar çekerler. random art tadı vardır lomography'de fena halde, ahan da bu yüzden tadından yinmez.

benim bildiğim düz lomo 100 dolar, ama bir sürü oyuncaklı modelleri de var: 4 lensli, 9 lensli, 4 karede motion çeken, balık gözü, vs. internette satın alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

hee senin dediğin normal klasik lomo makine anladım... ben de işte balık gözü ve 2 tane sampler var onlar normal foto çekiyor. hatta buralarda bi yerlerde üstüste pozlama diye konu başlığı olması lazım, oraya koymuştum 1-2 foto.

samplerların kötü özelliği ise 400 asalı film kullanman lazım çünkü 0.2 saniye veya 2 saniye süreleri içinde 4 kare çekiyor, bu yüzdende titrememe olmaması için mantıken yanında 400 asalık film göndermişler anla bunu diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...