Siamon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 şimdi bunu bi filmde izledim filmin konusu şu: İki kadın bi adamı hırsızlık yaparken görüo ama polise ihbar etmio aksine şantaj yapıo adamlara.. Şarkının nakaratı böyle:............................situation, ............................destination.. kusra bakmayın ama bilgiler sınırlı :D ama zaten bi aralar çok popülerdi çıkarırsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hımmm, bööle bi şarkı biliom: sugababes-overload train comes out of nowhere's destination it's a one way ticket to a mad man situation falan gibi bişii sözleri de[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Kardeşim nedir bu "şarkının ismi neydi?" topicleri furyası ya? Bi şarkıyı aklınızda tutamıyosanız, dinlemeyin zaten (Ne alaka) :) Valla kardeş, şarkıyı çıkaramadım[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 owerload[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Siamon, 07 Nisan 2004 13:58 tarihinde demiş ki: şimdi bunu bi filmde izledim filmin konusu şu: İki kadın bi adamı hırsızlık yaparken görüo ama polise ihbar etmio aksine şantaj yapıo adamlara.. Şarkının nakaratı böyle:............................situation, ............................destination.. kusra bakmayın ama bilgiler sınırlı :D ama zaten bi aralar çok popülerdi çıkarırsınız :( Movie mx 2 de izledin ; de bende şarkının adını hatırlamıorum..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: narin, 07 Nisan 2004 17:25 tarihinde demiş ki: said: Siamon, 07 Nisan 2004 13:58 tarihinde demiş ki: şimdi bunu bi filmde izledim filmin konusu şu: İki kadın bi adamı hırsızlık yaparken görüo ama polise ihbar etmio aksine şantaj yapıo adamlara.. Şarkının nakaratı böyle:............................situation, ............................destination.. kusra bakmayın ama bilgiler sınırlı :D ama zaten bi aralar çok popülerdi çıkarırsınız :( Movie mx 2 de izledin ; de bende şarkının adını hatırlamıorum.. abi niye 2 dedin 1 de de oluyo aynı film :D :D Evet şarkı doru teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ace of base-happy nation[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 children of bodom- bed of razors :-P walla bilmiyorum ama şu sondaki tionlar bana pentagram-dark's the sunlight ı anımsatti ama ne alaka filmle dimi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 travis - reoffender olabilirmi?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Oha![signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Eheheh :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar