StRencher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hp deskjet 3650 yazıcımı bilgisayarımda kurmak istiyorum fakat gerekli cd'sini nereye koyduğumu bulamıyorum. Çok acil bir iş yüzünden yazıcı lazım acaba internette gerekli yazılımı bulabileceğim bir site varmı????[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 HP nin sitesinde olmasi gerekiyor. Cunku internetten update gibi bir secenegi var o meretin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hmm hp nin sitesine bakmış, ama bulamamıştım. şimdi detaylı birşekilde incelerim. Teşekkürler sharky[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben hp'nin sitesinden indirmistim 36xx serisi icin bir driver vardi, oradan indirmistim. hp'nin sitesinde search edersen karsina cikacaktir.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Problemi hallettim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar