Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Beyler makinayı yeniden kurdum geeçenlerde , haliylen bütün codeclerim alt üst oldu. Eski codec sistemimle bütün filmleri ac3 lü ac3 süz Xvid veya ogg vorbis li farketmeden izliyordum. Şimdi bu Nimo codec patch v 9 da listeden tek tek tikliyoruz yüklemek istediklerimizi , fakat burada bir sorun vardırki benim kanaatimce bazı codecler birbiriyle çakışıyor , ekranda yeşil yeşil birşeyler görünüyor. Öyle bir yükleyeceksinizki , sadece gerekli olanlar kalacak ve birbirleriyle çakışmayacaklar. Win i silmeden bunu yapmıştım , fakat şimdi hatırlamıyorum bile bu sırayı. Denedim kafayı yedim tek tek , yüzlerce kombinasyon oluşturulabilir. Nimo codec pack deki bu sorunu çözebilmiş olan varmı ? veya bana bu codecler için nimo ile uğraşma al şunları çek diyebileceğiniz site veya codeclerin tek tek isimleri varmı ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ACE Mega CoDecS Pack http://www.fw.hu/galgonet/SzamitogepHibaelharito.html de adresi galiba.. açamadığım çıkmadı daha..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Genelde önce divx yüklerim sonra xvid en son da ac3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yahu xvid imde bir sorun var film oynuyor fakat titriyor herşey . bi ileri bir geri nedendir ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 arkansis xvid in en son sürümünü arattır, indir. O zaman düzeliyor aynısı bende de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abicim divx-digest.com dan indirdim ben eskisini sildim hatta system 32 nin içindende tamamen kaldırdım sonra bu son sürümü yükledim yine olmadı ya bir yardım edebilirmsiin ? seninkinin sürümü nedir ? ben o sitedekini çektim direk[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Nic's : 30 March 2003 Release Koepi's Stable : 4 October 2002 Release Koepi's Unstable : 24 June 2003 Release uManiacs XviD binary Stable : 24.2.2003 11:00 uManiacs XviD binary Unstable : 14.4.2003 15:00 StatsReader : 2.0a ben nic inkini çektim hangisi var sende ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar