Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 daha önce giren patiler olmuştur herhalde. bende plan değişiklikleri yüzünden artık hazırlanmak zorundayım. tavsiye edebileceğiniz bir kaynak kitap ya da web sitesi falan var mıdır? teşekkürler.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kaplanin her turlu kitabi olmasi lazim SAT icin, iyidir heralde onlar, onun disinda mat bolumune calismanin luzumu yok, kelime ezberleyip, bol bol biseyler okuman faydali olur, basarilar.
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bir kaç kitap al, sonra bir torrent sitesine gir "kaplan sat" falan yaz.. pdf olarak falan renkli çok güzel scanleri var kitapların ama en son baskı olmayabiliyorlar, gerçi sadece kaplan yeter =)
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 benim gibi sat ne yahu diyenler için geliyoo * SAT, Amerikan üniversitelerine girmek isteyen tüm dünyadan öğrencilerin girdiği ÖSS benzeri sınavdır. SAT I ve SAT II gibi farklı sınav grupları bulunur. SAT I, ya da SAT Reasoning sınavı Reading (okuma), Math (matematik) ve Writing (Yazma) olmak üzere üç farklı bölümden oluşur.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sacma olucak yine de soruyorum sunava tr de mi giriliyo
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 evet, robertte oluyodu eskiden sinavlar, simdi nerde bilmiyorum.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 konsolosluk, buyukelcilik ve amerikan kulturde oluyor sinavlar cok basit bir sinav, rahatlikla yuksek puan alabilmen lazim turkiyedeki lise egitiminle
riglous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mADmaXimus said: konsolosluk, buyukelcilik ve amerikan kulturde oluyor sinavlar cok basit bir sinav, rahatlikla yuksek puan alabilmen lazim turkiyedeki lise egitiminlelol 1600 yaptin galiba
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende takildim ona, hadi math kolay desen bisey demicem.
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 türkiyede liselerde über ing veriolarmış diye duydum geldim
Öne çıkan mesajlar